Meteo: Temperaturile vor scădea brusc și vin ploile

De Oana Dinu, pe
Vremea deosebit de caldă pentru jumătatea lunii septembrie se va schimba brusc, iar temperaturile vor scădea chiar și cu 10 grade. Cum arată prognoza meteo pentru următoarea perioadă. 

Dacă până acum ne-am bucurat de temperaturi ridicate, chiar peste valoarea de 30 de grade, puse pe seama uraganelor active din Oceanul Atlantic care au împins aerul cald de deasupra Africii către latitudini nordice, prognoza meteo arată schimbări radicale în următoarele zile, conform Adevărul.ro.

Astfel că, de duminică, 23 septembrie, temperaturile vor scădea chiar și cu 10 grade, în partea de nord a țării, unde nu se vor înregistra mai mult de 18 °C. Vremea va intra într-un proces de răcire în toată țara.

„Ne putem aştepta ca de la o zi la alta să fie diferenţe de 10 grade. De exemplu, sâmbătă în România ne aşteptăm la 28, 30 de grade, iar duminică nu mai mult de 18 grade pe nord” a spus pentru Știrile Protv meteorologul Mihăiță Pustiu.

După data de 20 septembrie va creşte probabilitatea de apariţie a precipitațiilor în toată zona montană, dar și în Oltenia, Moldova, Maramureș, Transilvania, Crișana, Banat. În celelalte regiuni ale țării, prognoza meteo se arată mai blândă și vor fi izolat ploi slabe.

Citește și: 

I-au spus că soțul ei a fost grav accident și i-au cerut bani. Femeia a avut parte de o mare surpriză

S-a născut cu un semn pe față și credea că nu va cunoaște iubirea. Cum arată în rochie de mireasă

Sursă foto: shutterstock.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter