Tendințe în coafură și manichiură, pentru 2014. Video!

De Ileana Voicu Ghinea, pe

Codul roșu și viscolul ne țin în casă, numai bine ca să ne documentăm care sunt tendințele în coafură și manichiură pentru sezonul primăvară – vară 2014.
Din discuția pe care am avut-o cu specialiștii Green Day Spa, am înțeles că lucrurile stau cu totul altfel față de anul trecut, de aceea nu ar strica să facem o trecere in revistă a sfaturilor pe care le-am primit de la ei.

Manichiură simplă, dar de efect

Tendințe în coafură și manichiură, pentru 2014. Video!

Manichiura prezentată astăzi este una clasică, tocmai pentru a pune în evidență tendințele. La baza ei stă rozul pudrat, culoarea vedetă a acestui sezon. Iată așadar, prima diferență față de sezonul trecut când s-a purtat acel roz puternic, rozul fuxia. În plus, manichiura este pusă în valoare de glitterul roz, care definește o manichiură delicată, dar în același timp de impact.

Coafuri pline de personalitate

Tendințe în coafură și manichiură, pentru 2014. Video!

Dacă la capitolul unghii lucrurile sunt simple în sezonul primăvară-vară 2014, la capitol hairstyling acestea se complică. Specialiștii spun că acesta este sezonul care le va pune la încercare originalitatea. Penele, florile și buclele se vor îmbina, armoniza într-un fel unic, reușind să creeze femeilor un look fabulos. Împletitura, de exemplu, este în continuare un must in hairstyling-ul de anul acesta, suferind însă câteva modificări. Acum ne bazăm pe forme mai puțin avangard, însă pline de personalitate.

Video: Robert Hanciarec

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter