Look perfect, în doar 6 paşi

De Unica.ro, pe

Îngrijirea de bază este secretul frumuseţii tale. Ai grijă de tine şi oferă-ţi zi de zi câteva clipe de răsfăţ, în care să te bucuri de cea mai delicată îngrijire.
Completează-ţi programul de înfrumuseţare cu trucurile oferite de noi şi bucură-te de noul tău look!

Curăţă-ţi zilnic tenul.

Aceasta este cea mai simplă metodă de a-ţi păstra tenul curat, neted şi luminos. În fiecare seară şi dimineaţă, după ce te-ai demachiat, foloseşte un gel de curăţare cu particule exfoliante, care să îndepărteze celulele moarte, praful şi să lase porii curaţi. Aplică produsul pe tenul umed şi masează circular timp de un minut, dar evită zona ochilor.

Clăteşte-te apoi din abundenţă cu apă călduţă şi aplică o cremă hidratantă, care să prevină deshidratarea tenului. Întrucât pe timpul nopţii celulele se regenerează iar pielea este mai „receptivă”, nu uita de crema de noapte, care nu trebuie sub nicio formă să lipsească din programul tău de îngrijire. Vei vedea că dimineaţa, pe lângă faptul că tenul e mai luminos, pielea va fi hidratată şi catifelată.

Aplică o mască hidratantă o dată pe săptămână

Un astfel de tratament este absolut necesar, mai ales dacă tenul are tendinţă de uscare sau e deshidratat. Pentru că dau mereu rezultate din cele mai bune, alege ingredientele naturale, capabile să îţi ofere hidratarea de care ai nevoie. Pisează o banană cu furculiţa şi combin-o cu puţină miere până obţii o pastă suficient de subţire să o poţi întinde pe faţă. Aplică uniform pe ten şi lasă mixtura aproximativ 15 minute să acţioneze, după care clăteşte-te cu apă călduţă.

Îngrijeşte-ţi zona ochilor

Cearcănele, pungile şi ridurile fine dau privirii un aspect obosit. Corectează aceste imperfecţiuni, folosind regulat un tratament pentru redefinirea conturului ochilor, care va rezolva toate problemele din această zonă.

Alege un demachiant special pentru ochi (mai ales dacă sunt sensibili), care să îndepărteze eficient machiajul şi să nu te irite. Menţine pielea fermă şi suplă printr-o hidratare corespunzătoare şi prin micile trucuri de acasă: masajul cu cuburi de gheaţă şi aplicarea lingurilor reci pe pleoape.

Tratament hrănitor pentru mâini

Crema de mâini nu reuşeşte să îţi hidrateze cum ar trebui pielea? Combin-o cu puţin ulei de măsline, aplic-o astfel într-un strat generos pe mâini şi poartă pe timpul nopţii mănuşi de bumbac. Şi, ca să îţi păstrezi mâinile frumoase, poartă mănuşi de menaj când faci treabă, pentru a evita astfel contactul direct cu detergenţii sau alte soluţii care ar putea afecta epiderma.

Un păr ce străluceşte de sănătate

Alege cele mai bune produse de îngrijire pentru părul tău: şampoane cu extracte de plante, balsamuri şi măşti pe bază de uleiuri, seruri hidratante pentru mai multă strălucire şi nu uita să-l revigorezi cu cele mai bune tratamente naturale: clăteşte-l la sfârşitul băii cu oţet de mere sau aplică o dată pe săptămână un amestec format din suc de lămâie şi ulei esenţial de rozmarin.

Machiajul care te întinereşte

Există mai nou pe piaţă o mulţime de produse capabile să îţi ofere un machiaj proaspăt şi să estompeze perfect urmele de oboseală de pe chip, având totodată efect antiîmbătrânire. De la fond de ten şi pudră la blush-uri şi farduri de pleoape, toate te ajută să obţii un machiaj diafan, luminos.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter