Seturi de cosmetice de Black Friday 2018

De Unica.ro, pe
Black Friday 2018 e ocazia perfectă pentru a-ți întregi colecția de cosmetice sau pentru a cumpăra niște seturi cadou pentru cei dragi, astfel încât să eviți puțin din aglomerația de Sărbători. Iată unde găsești cele mai avantajoase oferte de seturi de cosmetice de Black Friday 2018!

Seturi de cosmetice de Black Friday 2018. Profită de prețurile avantajoase!

Dacă vrei să te bucuri cu adevărat de reduceri, atunci acum e momentul să cumperi cadouri pentru cei dragi. Seturile de cosmetice de Black Friday 2018 au prețuri avantajoase, pot fi comandate online și te scutesc de aglomerația din magazine.

În 2018, comercianții din România încep reducerile de Black Friday de vineri, 16 noiembrie, deși ziua reducerilor, în alte magazine, va fi ziua de vineri, 23 noiembrie, pentru că anul acesta ultima zi de vineri din lună e zi liberă, zi de sărbătoare, fiind Sfântul Andrei.

De unde poți cumpăra online seturi de cosmetice de Black Friday 2018

Elefant.ro a anunțat deja o parte din reducerile de anul acesta, iar prețurile sunt de neratat. Am selectat pentru tine două seturi de cosmetice de Black Friday 2018 cu prețuri incredibile. E vorba de un set de cosmetice Versace, cu o reducere de 47%, și de un set cadou Escada, unde reducerea ajunge la 60%!

Seturi de cosmetice de Black Friday 2018

Set Versace pentru femei, compus din apă de toaletă și gel de duș, redus de la 243 lei, la 129,99 lei și set Escada pentru femei, compus din apă de parfum și loțiune de corp, redus de la 297 lei, la 119,99 lei.

Cupio.ro a anunțat valul de reduceri de Black Friday pentru zilele de 16 și 17 noiembrie 2018. Prețurile vor scădea cu până la 70% în aceste zile, așa că nu uita să arunci o privire pe site, dacă vrei să-ți întregești colecția de machiaj sau să cumperi niște seturi de cosmetice la preț redus.

Pe Notino.ro reducerile de Black Friday ajung la 60%, la make-up, parfumuri sau produse pentru îngrijirea tenului, și până la 35% la produsele pentru îngrijirea părului!

Și Sephora.ro a anunțat reduceri considerabile de Black Friday 2018, atât la cosmetice și produse de îngrijire, cât și la parfumuri.

În goana reducerilor de Black Friday 2018 intră și emag.ro, vineri, 16 noiembrie. Profită de reduceri și pune-ți de acum pe listă produsele pe care vrei să le cumperi. În ceea ce privește seturile de cosmetice de Black Friday 2018, noi am găsit o mare varietate de produse, atât pentru femei, cât și pentru bărbați și am salvat două dintre ele, dedicate sexului tare, mai exact un set Davidoff și un set cadou Thierry Mugler, ambele ideale pentru persoana iubită, frați, colegi, tați, prieteni sau alți bărbați din viața ta.

Seturi de cosmetice de Black Friday 2018 pentru barbati

Set Davidoff Cool Water compus din apă de toaletă, gel de duș și balsam after shave

Set Thierry Mugler A*men Amen compus din apă de toaletă, gel de duș și deo stick

Vezi și – Cum să te ferești de țepe de Black Friday

Vezi și – Lista magazinelor participante la Black Friday 2018

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter