Secretele de frumusețe ale Victoriei Beckham, dezvăluite de dermatologul ei

De Oana Savin, pe
Victoria Beckham are un ten de invidiat, dar pentru asta lucrează foarte mult și urmează o dietă strictă, a dezvăluit medicul dermatolog care a tratat-o pe vedetă timp de 15 ani.

Dr. Harold Lancer a declarat că soția lui David Beckham își urmează programul de îngrijire a pielii cu „determinarea unui atlet olimpic” și este „foarte ascultătoare”.

Victoria este o disciplină a disciplinei în termeni de lifestyle și de îngrijire zilnică, de la dietă până la programul de somn. De aceea pielea ei arată așa”, a afirmat medicul, citat de Mirror.

În trecut, frumoasa brunetă l-a lăudat pe Lancer: „Mi-a descifrat pielea. Obișnuiam să am o piele problematică”.

Pe lângă dieta strictă și rutina legată de fitness, vedeta este fană a măștilor de întinerire ce conțin caviar, perle strivite și își injectează celule stem în piele, urmate de o terapie de oxigenare.

Secretele de frumusețe ale Victoriei Beckham, dezvăluite de dermatologul ei

Victoria Beckham

După toată presiunea makeup-ului, a stresului și a deshidratării, aceste măști adaugă un strat de proteină antioxidantă pentru ca pielea să arate perfect”, a precizat dermatologul.

Și dieta pe care o urmează o ajută. La sfatul medicului, Victoria are o dietă formată din 40% proteină precum somon și pește alb, 40% uleiuri sănătoase precum avocado, nuci și semințe de chia și 20% carbohidrați verzi solizi (spanac, broccoli, mazăre și napi).

Evită lactatele, cafeina și sarea și consumă foarte puțin zahăr și alcool.

Victoria este extrem de devotată înfățișării ei și niciodată nu se abate de la program, de aceea este unul dintre cei mai ascultători pacienți ai mei”, a mărturisit dr. Harold Lancer.

Doar uitându-te la pielea ei poți vedea cât de mult a avansat de când am întâlnit-o în urmă cu 15 ani”, a mai spus el.

Victoria Beckham a vorbit în trecut despre programul ei de fitness.

Îmi place să mănânc sănătos. Și mă aflu într-o poziție norocoasă care îmi permite să fac asta cu ușurință. Îmi permit să mănânc bine”, a declarat fosta cântăreață.

Cât despre rutina ei zilnică, Posh a afirmat: „Mă trezesc destul de devreme, în jur de 06:00, și merg o oră în sala de fitness înainte să se trezească copiii, după care le prepar micul dejun și David sau eu îi ducem la școală. După aceea mai fac o oră de fitness înainte de a merge la birou. Sunt foarte disciplinată. Este singurul moment din zi pe care îl am pentru mine. Trebuie să fii bun cu corpul tău dacă aștepți multe de la el”.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter