Reţeta Oliviei Steer pentru o minunată cremă de faţă

De Geo Berciu, pe Ultimul update Vineri, 23 octombrie 2020, 17:00

Olivia Steer este exemplul cel mai bun că poţi adopta un stil de viaţă sănătos: face mişcare, mănâncă natural, sută la sută vegetarian şi chiar cremele şi poţiunile de frumuseţe preferă să le facă ea, după reţete testate şi verificate.
Dintre acestea, una dintre preferatele Oliviei Steer este crema de faţă care poate fi folosită în orice situaţie, şi pentru zi, şi pentru noapte, chiar şi împotriva soarelui.
Reţeta Oliviei Steer pentru o minunată cremă de faţă

Pentru prepararea acesteia creme este nevoie de: 2 linguri cu ulei de cocos, 1 linguriţă cu ulei de catina, 10 picături de ulei esenţial de roinita, 1/2 linguriţă cu ceară de albine (opţional) şi 2 linguri cu unt de shea.
Reţeta Oliviei Steer pentru o minunată cremă de faţă
„Se topesc la bain-marie, pe foc mic, untul de shea şi ceara de albine, două substanţe însemnate în tutela cărora stă protecţia pielii, la care se adaugă mai pe urmă, după ce le-aţi luat de pe foc, uleiul esenţial de roiniţă, uleiul de cocos şi uleiul de cătină presate la rece. Roiniţa calmează, iar cătina regenerează, în caz că vântul şi frigul au uscat pielea sau că soarele a muşcat prea tare din albeaţa pielii. Apoi se ia un borcan (numit gavanos în unele regiuni ale ţării) şi se pune amestecul însorit şi înmiresmat, ce se lasă să se îngroaşe preţ de zece minute, la loc ferit de căldură.
Reţeta Oliviei Steer pentru o minunată cremă de faţă
Se foloseşte în zori şi în noapte, drept cremă de zi sau de soare, dar până la urmă se foloseşte oricând… pentru parfumul suav, proprietăţile cicatrizante, emoliente, regenerative şi hidratante pe care vi le oferă dimpreună – fără pretenţii oneroase – roiniţa, cătina, cocosul şi shea”, a dezvăluit Olivia Steer într-un interviu mai vechi reţeta cremei care o face să aibă un ten de admirat.
Reţeta Oliviei Steer pentru o minunată cremă de faţă
Este cunoscut faptul că Olivia Steer este adepta alimentaţiei vegane, iar eforturile ei de a duce o viaţă echilibrată se văd foarte bine pe chipul ei, impecabil chiar şi fără machiaj.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter