Psihologie: Ce spun culorile despre personalitatea ta?

De Lumea Femeilor, pe

Cromoterapia este deja o metodă consacrată, care poate trata cu succes o serie de afecţiuni. Dar culorile spun multe şi despre personalitatea fiecăruia dintre noi
 

VERDE

Culoarea armoniei şi echilibrului… Mai mult, eşti o persoană care spune întotdeauna ce gândeşte, dar fără a uita să fie diplomată atunci când e cazul. Şi asta pentru că eviţi, pe cât posibil, conflictele, fiind o pacifistă „înrăită”. Din cauza modestiei de care dai dovadă, este posibil să pierzi teren la serviciu.

ALBASTRU

Nu de puţine ori ţi s-a spus că trăieşti într-o lume paralelă. Introvertită, la prima vedere laşi impresia că eşti distantă şi rece. Ţi-e frică de un eventual eşec, atât în plan profesional, cât şi în plan personal. Ai un grup restrâns de prieteni care te apreciază pentru loialitate. Eşti o prietenă de nădejde!

VIOLET

Eşti cochetă şi pui mult accent pe aspectul tău fizic. Foarte creativă, îţi place să-ţi pui amprenta şi asupra stilului tău vestimentar, accesorizându-ţi întotdeauna ţinutele cu mult gust. În ciuda apariţiei tale extrem de feminine, când te simţi în dificultate devii sarcastică şi îţi aperi straşnic punctul de vedere.

MARO

Ai trecut prin multe în viaţă, lucru ce se reflectă acum prin maturitatea de care dai dovadă în rezolvarea situaţiilor de criză. Extrem de responsabilă, ai tendinţa să îi dădăceşti pe cei dragi. Câteodată chiar ţi se reproşează că exagerezi şi că încerci să rezolvi totul de una singură. E bine ca uneori să mai iei, şi tu, o pauză şi să ceri ajutorul celorlalţi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter