Iulia Vântur – ritual de frumuseţe

De Revista Unica, pe

Învinge urmele lăsate de soare pe pielea ta, cu secretele de frumuseţe ale Iuliei Vântur.
Vrei să afli secretul pielii sănătoase? În primul rând, ai nevoie de o bună alimentaţie, după care urmează sportul, masajul şi peelingul, iar la final, hidratarea cu măşti, creme şi loţiuni.

De când te preocupă îngrijirea pielii?
Am început să fiu preocupată de acest aspect în adolescenţă, de pe la vârsta de 14 ani. Întotdeauna am avut grijă să-mi hidratez bine pielea, mi-a plăcut să mă „răsfăţ“ şi să încerc tot felul de măşti preparate în casă, cu produse naturale.

Îţi schimbi ritualul de îngrijire a corpului în funcţie de anotimp?
Întotdeauna dimineaţa şi seara, după duş, aplic o cremă de corp hidratantă şi măcar o dată pe săptămână fac un peeling corporal. Am descoperit că uleiul de măsline hidratează cel mai bine pielea la o şedinţă de masaj.  E un „ritual“ de la care nu mă abat şi la care adaug îmbunătăţiri, în funcţie de anotimp. De exemplu, vara şi iarna încerc să aduc un plus de hidratare pielii, cu tratamente corporale, împachetări cu parafină, alge marine etc.

Toamna îi acorzi atenţie specială, având în vedere timpul petrecut la plajă?
Dacă-mi aduc aminte de-abia toamna înseamnă că am întârziat deja. Mă pregătesc la începutul verii pentru zilele caniculare şi am grijă să-mi menţin pielea foarte bine hidratată, să folosesc creme cu protecţie, să beau multe lichide, cresc doza de vitamine, mănânc mai sănătos.

Cum îţi alegi produsele de îngrijire a corpului (după miros, textură, preţ etc)?
Sunt foarte atentă la textura produselor, calitatea lor şi, bineînţeles, să aibă un miros plăcut.
Foto:arhiva Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter