(P) Descoperă L’Eclat, noul parfum Lancome de care te vei îndrăgosti

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 04 octombrie 2017, 18:28
La 5 ani de la lansarea parfumului La vie est belle, Lancôme prezintă toamna aceasta L’Éclat, o nouă apa de parfum de care te vei îndrăgosti! Radiantă, fructată, sofisticată!

Având la bază ingrediente naturale nobile, precum florile albe de portocal, esența de bergamotă și vanilie, L’Éclat îți va aduce zâmbetul pe buze de la prima purtare.

Leclat de la Lancome

Descoperă L’Éclat de la Lancôme

La vie est belle atunci când porți L’Éclat! Pentru că în viziunea creatorilor parfumului s-a dorit realizarea unei arome capabile să redea celor care îl poartă definiția din franceză a cuvîntului éclat n.m. [écla], “acea strălucire din privirea cuiva, vibrația zâmbetului, ceva ce vibrează din interior, asemeni unei lumini interne”.

Pentru că fericirea este un sentiment molipsitor, care luminează totul în calea ei, La vie est belle invită femeile să își impărtășească lumina propriei fericiri cu L’Éclat. Noul parfum Lancôme va deveni cu siguranță, din această toamnă, parfumul tău preferat, tinând cont că are la bază irisul, aroma semnătura a clasicului La vie est belle, iar printre notele sale vei descoperi și delicata floare de portocal!

În plus, te vei îndrăgosti chiar și de sticla lui! Așa cum parfumul reușește să capteze fericirea în aroma sa, sticla acestuia reușește să capteze lumina!

O mică operă de artă, de care nu vei mai dori să te desparți niciodată. Catherine Krunas, creatoarea sticlei parfumului, a venit cu ideea transformării contururilor originalului „zâmbet cristalin” al sticlei La vie est Belle prin acoperirea acestuia cu o mulțime de fațete care radiază la infinit lumina fericirii aduse de parfum!

Descoperă-i și tu strălucirea! Câștigă un parfum L’Eclat, de la Lancôme

Pentru că fericirea trebuie împărtășită, avem 3 parfumuri L’Eclat, de la Lancôme, pe care vrem să le dăruim!

Acum ai șansa de a câștiga unul dintre ele. Tot ce trebuie să faci este să ne spui, într-un comentariu la această postare de facebook, ce te face pe tine fericită! Comentariul tău trebuie să fie însoțit de hashtag-ul #Lancome.

Regulamentul concursului, aici.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter