O româncă a creat un parfum cu aromă de vin care are și o variantă comestibilă

De Ioana Tătaru, pe Ultimul update Duminică, 02 decembrie 2018, 17:02
Parfumierul român, Raluca Vasile, a lansat de curând parfumul cu aromă de vin, care are și o variantă comestibilă. Parfumul se adresează publicului tânăr.

Raluca Vasile este un parfumier de rux, consultant în branding multisenzorial și scent designer pentru branduri de ambient. S-a specializat în parfumerie de lux la Perfumery Art School UK, cu stagii în parfumerie exotică la Paris, Milano, Florența, Dubai și Qatar.

Raluca Vasile

„Anul trecut, în vizită în Franța, la o degustare privată organizată la un castel pe Valea Loirei, am participat la un curs ținut de un parfumier specializat în piramida olfactică a vinurilor care mi-a propus să facem astfel de degustări și în România, o experiență inedită pentru educația gustului cu similarități de construcției a piramidei olfactice între vin și parfum. Apoi la congresul IWCB am primit această propunere din partea unei reviste din România”, povestește parfumierul.

Parfumul există în variante de 15 și 100 de minilitrii, ediția pentru casă sau business și este comercializat în România la prețuri cuprinse între 450 și 850 lei.

Întrebată cărui tip de persoană i se potrivește, Raluca Vasile, creatoarea parfumului, a spus: „Fiind inspirat de un vin rose, parfumul se adresează publicului tânăr, dar matur, deschis către socializare, cu vârste între 23 și 40 de ani. Este un parfum unisex și poate fi consumat în variantă băubilă la evenimente, lansări, în barurile de cocktail ca experiență tip mixologie.”

Ingredientele parufmului:

Note de vârf: Esență de cireșe amare, vanilie, cuișoare

Note de Inimă: Esență de caisă, portocală dulce, pepene galben, căpșune, absolut de trandafir

Note de Bază: Esență de fenicul, esență de busuioc, esență de lavandă, extract de vetiver

Sursă: Adevarul.ro

Sursă foto: Facebook

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter