Moda 2013: Pasteluri de primăvară. Ce culori preferă vedetele

De Viva.ro, pe

Primăvara asta se poartă culorile pastelate, nu mai este nici un secret. Împrospătează-ţi garderoba cu cel puţin o culoare dulce şi suavă, precum bleul, rozul prăfuit sau nuanţa piersicii. Inspiră-te din stilul vedetelor, care poartă aceste culori şi pe covorul roşu!

Culoarea cerului senin

Anul trecut, la festivalul de film de la Cannes, Diane Kruger a fost absolut răpitoare într+o rochie lungă, amplă şi foarte vaporoasă, de un azuriu deschis. Şi Jessica Chastain, cunoscută pentru apariţiile sale impecabile, a ales tot azuriul la ceremonia Globurilor de Aur de anul acesta.  Cum culoarea aceasta le vine de minune blondelor, Kirsten Dunst a optat pentru o rochie de un tucoaz deschis la o gală caritabilă la care a fost invitată, pe care a accesorizat+o foarte inspirat cu o curea şi un clutch multicolore.

Culoarea piersicii coapte

Emma Stone si Jessica Alba au făcut senzaţie anul acesta la Globurile de Aur alegând rochii în culori dulci, foarte asemănătoare, dar cu croieli diferite. În timp ce Emma Stone a prefera o rochie simplă şi foarte minimalistă, Jessica Alba a fost una dintre cele mai strălucitoare apariţii de pe covorul roşul, optând pentru o superbă creaţie Oscar de la Renta, cu umerii goi şi trenă, accesorizată cu un colier somptuos, marca Harry Winston.
Vezi mai multe detalii şi poze pe viva.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter