Meseria pe care Beyonce a avut-o în tinerețe și pe care încearcă să o ascundă

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 23 iulie 2019, 15:47
Chiar și Beyonce Knowles Carter a avut un prim job și nu are nicio legătură cu muzica sau cu mediul în care acum se învârte. Înainte de a deveni unul dintre cele mai mari nume din industria de divertisment, Beyonce a dezvăluit să obișnuia să măture părul din salonul mamei sale.

Tina Knowles, mama artistei, și-a deschis un salon în anii 1990, care a devenit cel mai faimos salon de înfrumusețare din Houston.

Obișnuiam să când pentru bani în salonul mamei mele, în momentele în care nu măturam părul de pe podeaua salonului”, a declarat Beyonce într-un interviu.

Se pare că acest lucru a ajutat-o pe artistă, care își face tot felul de schimbări.

Îmi place să fac experimente cu părul meu. Pot să mi-l tai și să îl aranjez cum vreau eu”, a afirmat vedeta.

Beyonce a cunoscut succesul în anul 1997, împreună cu colegele sale din trupa Destiny`s Child, deși de mică a visat la o carieră în muzică. Ea a fost educată la școala primară Sfânta Maria, din Texas, unde a început să studieze balet și jazz. În ciuda timidității sale ea s-a arătat interesată de muzică și de interpretare, începând să participe la diverse concursuri locale. După câteva momente petrecute pe scenă, artista și-a învins temerile, realizând faptul că își dorește o carieră în muzică.

Citește și: Kris Jenner, mama surorilor Kardashian, dezvăluie fără sfială care este nepotul său preferat

La vârsta de șapte ani artista a participat la o competiție muzicală pe plan local, interpretând piesa „Imagine”, a cântărețului englez John Lennon, iar grație interpretării a câștigat concursul.

Beyonce nu a rămas fidelă doar muzicii, ea reușind să se infiltreze și în lumea cinematografică. Knowles și-a făcut debutul în lumea filmului prin intermediul producției Carmen: A Hip Hopera, realizate de MTV în anul 2001.

Ulterior, la mijlocul anului următor, artista a interpretat rolul lui Foxxy Cleopatra în filmul Austin Powers in Goldmember. Producția a devenit un succes la nivel mondial, încasările obținute din vizionarea acesteia fiind de aproximativ trei sute de milioane de dolari americani.

De asemenea, ea și-a adus contribuția la coloana sonoră a filmului prin intermediul cântecului „Work It Out”, ce a fost extras pe disc singe și a ocupat poziții fruntașe în ierarhiile din Norvegia și Regatul Unit. La scurt timp artista a colaborat cu interpretul de muzică rap Jay-Z la compoziția „’03 Bonnie & Clyde”. Piesa s-a situat pe locul al patrulea în Billboard Hot 100.

Citește și: Charlie Sheen nu își mai permite să plătească pensie alimentară copiilor

În 2002 ea a început o relație cu Jay-Z, care între timp i-a devenit soț. Cei doi au împreună trei copii.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter