Măştile din fructe te fac mai frumoasă. Află cum!

De Unica.ro, pe

Alege şi tu măştile naturale pe bază de fructe şi profită din plin de beneficiile lor.

Tonifiere cu citrice

Prepară-ţi singură o lo iune pentru corp, cu multe vitamine şi foarte parfumată. Combină  câteva linguri de suc de lămâie cu suc de portocale proaspăt şi adaugă
2-3 picături din uleiul esenţial preferat. După baie, masează-ţi circular pielea cu
amestecul obţinut şi nu te îmbrăca înainte ca acesta să intre în piele.

Lămâie pentru picioare netede

Pregăteşte-ţi picioarele pentru venirea verii. Ca să redai pielii vitalitatea, masează-ţi în fiecare seară tălpile şi gambele cu un scrub delicat, apoi clăteşte-te bine. După care umple un lighean cu apă cât mai caldă, adaugă sucul obţinut dintr-o lămâie şi ţine picioarele timp de 20 de minute în această apă. Rezultatele se vor vedea imediat: pielea devine mai mătăsoasă, iar senzaţia picioare grele va dispărea.

Mărul face tenul mai luminos

Tenul tău va fi mult mai frumos, dacă vei folosi o dată pe săptămână următoarea mască: dă un măr pe răzătoarea mică şi amestecă-l apoi cu trei linguriţe de miere. întinde pe faţă, lasă ingredientele să acţioneze aproximativ 15 minute, apoi îndepărtează cu apă rece. Mărul are capacitatea de a strânge porii şi de a lupta împotriva ridurilor, iar sucul acestui fruct tonifiază pielea şi o menţine suplă. De aceea, foloseşte constant o loţiune tonică naturală obţinută din o lingură de suc de mere şi o linguriţă de suc de lămâie verde.

Piersica revigorează tenul

Împrospătează-ţi în fiecare dimineaţă tenul cu o mască simplă, dar foarte eficientă, care va revigora rapid tenul şi îi va oferi mai multă vitalitate. Ai nevoie de o piersică curăţată şi pisată şi de un albuş, pe care să le amesteci cu ajutorul blender-ului. Pasta obţinută se întinde uniform pe faţă, iar după aproximativ o jumătate de oră se îndepărtează cu apă rece.

Scrub 100% natural cu căpşuni

Ce poate fi mai bun pentru tenul tău dacă nu un scrub obţinut din ingrediente naturale, care va curăţa delicat şi va catifela pielea? Pisează cu o furculiţă 3-4 căpşuni coapte şi amestecă-le cu două linguriţe de lapte praf şi 3 linguri de suc de lămâie. Masează uşor tenul cu acest amestec, insistând pe zonele grase sau pe zona T. Lasă apoi câteva minute masca pentru a putea acţiona în profunzime. Ca să obţii cele mai bune rezultate foloseşte această reţetă o dată pe săptămână.

Remediu pentru pielea uscată

Pentru zonele aspre, ai nevoie de o mască foarte hrănitoare, dar care să asigure în acelaşi timp hidratarea optimă. Prepară un amestec dintr-o banană pisată şi 2-3 linguriţe de miere şi masează uşor zonele cu probleme. Aşteaptă aproximativ un sfert de oră, iar apoi clăteşte-te cu apă călduţă. Uleiul de măsline, aplicat prin masaj uşor te va ajuta să continui hidratarea pielii.

Fructele te ajuta să slăbeşti. Cum? Citeşte aici!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter