Machiajul perfect pentru zilele caniculare

De Revista Unica, pe

Temperaturile de vară sunt minunate să înoţi în piscină sau să te plimbi pe sub teii înfloriţi, dar ce te faci când încep să-ţi atace machiajul?
Fierbinţeala din aer poate face din păstrarea în stare bună a machiajului o mare provocare. Când mascara începe să curgă şi fondul de ten să se topească, ce e de făcut? Soluţia e simplă: uşurează-ţi trusa de machiaj!

Lasă pielea să respire

Acum e momentul să-ţi arăţi tenul cu meticulozitate îngrijit în timpul iernii, aşa că înlocuieşte fondul de ten cu un produs hidratant nuanţator, preferabil cu FPS 15 sau mai mare. Acest tip de machiaj hidratant ajută la uniformizarea culorii pielii, dar şi la menţinerea unui aspect natural. Renunţă la fardul de obraz-pudră şi optează pentru unul sub formă de gel sau spumă. Aplică o cremă hidratantă fără ulei şi un strat de pudră – pulbere dimineaţa şi poartă în geantă foiţe matifiante, pentru a controla strălucirea pielii.

Contează pe textura produselor

În locul creionului pe care îl foloseşti pentru a-ţi defini sprâncenele, încearcă un fard – pudră, apoi fixează-le cu un gel special. Culoarea creionului e, de fapt, aplicată direct piele, iar atunci când transpiri, se curăţă. Pudrele şi gelurile se lipesc de firele de păr, de aceea sunt mai rezistente. Când vine vorba de machiajul ochilor, pune deoparte creioanele khol, deoarece conţin ceară şi ştii ce se întâmplă cu ceara expusă la soare. Sunt multe moduri de a salva mascara de la fluidizare. Primul şi cel mai la îndemână e să alegi o formulă waterproof, care e mult mai rezistentă.

Buze fără aspect lipicios

Schimbă-ţi glossul strălucitor cu un balsam hidratant, pentru a-ţi păstra buzele catifelate, fără aspect lipicios. Rujurile – cremă şi cele mate se topesc pe buze dacă stai la soare. Stăpâneşte-le folosind un creion de buze pe toată suprafaţa acestora. Uniformizează culoarea cu o pensulă specială. Aplică un strat subţire de ruj sau balsam pentru hidratare şi strălucire – cea mai fresh soluţie de definire pe termen lung.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter