Îndrăgostiţi, dar incompatibili sexual: ce e de făcut?

De Stela Moisescu, pe Ultimul update Miercuri, 31 mai 2017, 18:31

Acest scenariu poate însemna sentinţa la despărţire pentru multe cupluri. În încercarea de a reconcilia diferenţele în pat nu trebuie să existe neapărat un câştigător…
… şi un pierzător. Este vorba de un efort în echipă.

Incompatibilitatea sexuală poate fi corectată, dacă vă puneţi mintea şi trupul la contribuţie! Iată care sunt paşii către armonie în plan sexual!

Pasul 1: detectaţi ce nepotriviri există între voi

Incompatibilitatea în pat poate fi ori fizică, ori psihologică.

Prima se referă la diferenţele fizice dintre voi, atunci când îl consideri pe iubitul tău ori slab dotat, ori excesiv de dotat. Dacă în primul caz sexul nu îţi oferă senzaţii suficient de intense, în al doilea sexul poate deveni chiar dureros. O nepotrivire de mărime nu pare să aibă vreo cale de mijloc, dar află că nu sunteţi condamnaţi.

În cazul în care el are un penis prea mic, puteţi încerca trucuri şi poziţii destinate celor slab dotaţi. Situaţia se complică atunci când el este prea dotat pentru tine şi apare disconfortul fizic.

Dă click pentru a vedea care sunt soluţiile salvatoare în acest caz, inspirate de cupluri care s-au confruntat cu aşa ceva.

În cazul în care voi doi nu vă potriviţi la pat, pentru că aveţi preferinţe şi gusturi diferite, sunteţi incompatibili doar psihologic, iar vestea bună este că aveţi mai multe variante de reconciliere la dispoziţie.

Pasul 2: definiţi cât de important este sexul în relaţia voastră

Este vital să vedeţi în ce măsură vă afectează relaţia aceste diferenţe. El şi-a schimbat atitudinea faţă de tine pentru că îi refuzi o plăcere sexuală? Dacă de exemplu, nu concepi să faci sex anal, explică-i de ce nu te poţi acomoda cu ceea ce îţi cere el şi întreabă-l cât de tare îl afectează această lipsă.

În cazul în care tu eşti nemulţumită pentru că ai vrea ca el să îţi facă sex oral, e important să cântăreşti cât de mult îţi doreşti acest lucru, în raport cu motivele pentru care el are reţineri.

Adesea cuplurile nu ştiu să îşi comunice nevoile, dar nici să le asculte pe cele ale partenerului fără să le judece. Abia atunci când vă respectaţi vocea unul altuia, veţi reuşi să realizaţi cât de importante sunt dorinţele voastre în pat, la ce puteţi renunţa, dar şi ce sunteţi dispuşi să oferiţi.

Pasul 3: începeţi să negociaţi compromisurile

Atâta timp cât există atracţie sexuală între voi doi, orice nepotrivire în pat are o rezolvare, aşa că puteţi începe negocierile şi compromisurile. Un truc, care vă ajută să vă acomodaţi unul cu preferinţele celuilalt, este să jucaţi roluri în pat. În acest fel, atunci când faci ceva în pat care nu te caracterizează, îţi poţi asuma o altă indentitate. Ideea este să faci totul în joacă, nu din obligaţie şi să te asiguri de faptul că amândoi faceţi compromisuri, dar vă şi respectaţi limitele.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter