Frumuseţe: ProFracţional te scapă de vergeturi şi riduri

ProFracţional este intervenţia laser care regenerează pielea, creşte tonusul şi fermitatea acesteia şi elimină ridurile, cicatricile post-acnee şi îmbunătăţeşte aspectul vergeturilor.

Până acum, cicatricile după acnee, vergeturile, ridurile, melasma sau alte afecţiuni sau aspecte inestetice ale pielii constituiau o provocare. Tratamentele invazive, peelingul chimic profund stânjenitor şi riscant sau multiplele dermabrazii au reprezentat încercări de remodelare a întregii structuri a pielii, dar cu reacţii adverse deloc de neglijat.

Rapid, comfortabil, fără durere şi cu o vindecare rapidă, intervenţia laser ProFracţional este considerată tratamentul de aur în cadrul procedurilor laser minim invazive. Acţionând până la nivelul dermului profund, ProFracţional tratează cu succes ridurile, cicatricile după acnee, îmbunătăţind în acelaşi timp textura şi tonicitatea pielii.

Ce este ProFracţional?

Imaginaţi-vă o pictură deteriorată care ar avea nevoie de o restaurare. Care nu poate fi făcută decât cu delicateţe, în detaliu şi pe porţiuni mici. Altfel explicat, ca şi atunci când o fotografie este refăcută pixel cu pixel, ProFracţional îmbunătăţeşte calitatea pielii cu ajutorul unor spoturi laser microscopice. Mii de canale extrem de fine, dar adânci, penetreză până la nivelul dermului, stimulând producerea de colagen şi elastină.

ProFracţional reprezintă introducerea unei noi tehnologii laser care să poată acţiona simultan în toată grosimea pielii, fără a necesita îngrijiri îndelungate sau absenţă socială. Şi, spre deosebire de alte intervenţii invazive, recuperarea după acest tip de tratament este rapidă şi fără efecte secundare.

ProFracţional pătrunde fără durere la adâncimi mult mai mari decât poate face un peeling profund, regenerarea pielii realizându-se în toate straturile. Astfel, afecţiuni care până acum necesitau recuperări de luni întregi, pot fi tratate cu ProFracţional în doar câteva zile.

Ce afecţiuni se pot trata cu ProFracţional?

ProFracţional elimină cicatricile după acnee, îmbunătăţeşte aspectul pielii ridate, elimină petele de soare sau de vârstă, keratoza actinică şi aduce cele mai evidente îmbunătăţiri vergeturilor! Cicatricile postoperatorii pot fi remodelate cu ajutorul ProFracţional, care îmbunătătâţeşte în acelaşi timp tonicitatea dar şi textura pielii prin reducerea porilor.

Cum acţionează ProFracţional?

Unda laser fracţionată pătrunde în grosimea pielii, realizând microcolumne a căror adâncime este stabilită în funcţie de gradul de ridare a pielii sau de dimensiunea vergeturilor sau a cicatricilor. Prin efectuarea acestor columne asemănătoare unor găuri micronice, sunt îndepărtate ţesuturile îmbătrânite. În urma lor va rămâne un ţesut proaspăt, fără celule distruse, lăsând în acelaşi timp ţesut intact între miile de microcolumne. Vindecarea se realizează prin umplerea columnelor micronice cu colagen nou, prin stimularea fibroblaştilor din ţesuturile din jur. Mai mult, energia eliberată de laser generează un răspuns dermic profund de contracţie a colagenului şi de îmbunătăţire a tonicitatăţii pielii.

Ce presupune tratamentul?

Chiar dacă intervenţia se poate realiza la adâncimi considerabile cuprinse între 20 şi 1500 de microni, ProFracţional este considerată o procedură minim invazivă. Acţionând cu o energie foarte mare, dar cu o selectivitate ridicată, tratamentul ProFracţional nu este dureros şi necesită doar aplicarea de cremă anestezicaă. Se aplică direct pe pielea curată.
Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter