Frumuseţe: Ce faci când nu-ţi iese tunsoarea pe care o vrei?

De Sandra Sarbu, pe

Ni s-a întâmplat tuturor cel puţin o dată. Am mers la coafor cu imaginea tunsorii perfecte în minte, dar de la imaginaţie şi până la realitate e cale lungă. Cu siguranţă ţi s-a întâmplat şi ţie să nu te înţelegi atât de bine cu cea care te tunde şi… să-ţi iasă o freză departe de ce vroiai tu.
Nu e cazul să te stresezi din această cauză, totul este în regulă. Şi ce dacă nu a ieşit chiar cum îţi doreai? O să crească la loc şi, până la urmă, poţi învăţa noi feluri să-ţi aranjezi părul.
Pasul 1: Accesorizează!
Acum ai ocazia să te foloseşti de agrafele colorate, foarte trendy, ca să-ţi aranjezi coafura. Dacă te-ai tuns mai scurt, ia câteva şuviţe de pe faţă şi prinde-le în sus cu clasicele agrafe negre.
Pasul 2: Distrează-te!
Schimbă-ţi look-ul mai mult. Foloseşte-te de placa de întins părul, de un ondulator, de bigudiuri sau orice îţi trece prin minte pentru a da o formă nouă coafurii tale. Experimentează şi cine ştie, poate până la urmă vei ajunge să îndrăgeşti noua frizură.
Frumuseţe: Ce faci când nu-ţi iese tunsoarea pe care o vrei?
Pasul 3: Joacă-te!
Cumpără-ţi produse de păr şi joacă-te cu ele. Un pic de spray pentru volum, poate şi nişte ceară de modelat sau gel de păr. Joacă-te şi vezi cum îţi stă mai bine. Nu aplica multe produse în acelaşi timp şi nu dormi cu ele în păr.
Dacă tot nu îţi place ce-a ieşit din foarfecele coafezei, poţi apela oricând la extensii temporare, care se prind cu agrafe. Nu ţi le pune aşa cum le cumperi de la magazin, ci mai întâi dă o tură pe la coafor – din nou – şi roagă pe cineva să tundă extensiile ca să se potrivească cu look-ul tău, dă-te cu puţin fixativ şi le poţi prinde.

Cum să eviţi astfel de întâmplări în viitor

Data viitoare când te duci la coafor, ia cu tine o fotografie cu tunsoarea pe care vrei să ţi-o facă. Imaginea ar trebui să fie cât mai mare şi cât mai clară, ca stilista să poată vedea exact lungimea şi forma.
Spune-i cum îţi porţi părul de obicei. Dacă eşti genul de femeie care nu stă ore întregi în faţa oglinzii pentru a-şi aranja părul, optează pentru o tunsoare care va arăta bine fără să fie o bătaie de cap.
Dă-i o şansă noii tunsori. Eşti obişnuită să te vezi într-un anumit fel, aşa că o tunsoare radicală ar putea fi şocantă şi ai zice de la început că nu-ţi stă bine. Ia-ţi câteva zile să te obişnuieşti cu look-ul.
Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter