Ce tunsori se poartă în vara 2017

De Dana-Ruxandra Panghe, pe Ultimul update Joi, 06 iulie 2017, 11:12
Vara asta e vremea să experimentezi! Află ce tunsori și coafuri se poartă în acest sezon și alege-ți favorita.

Coafurile Pixie

În cazul femeilor care au sau vor părul scurt se poate apela la coafura de tip pixie. Scurte și chiar puțin mai îndrăznețe. Te poți rade pe lateral sau la spate, pentru un plus de avangardism“, recomandă hairstyilistul Cristi Pascu.

Bobul texturizat

În cazul femeilor care au părul mediu, bobul texturizat este coafura vedetă. Acesta poate fi mai mult sau mai puțin lung, însă foarte franjurat la vârfuri pentru a permite versatilitate. Poți să-l aranjezi drept, să-i dai volum, poți să-i faci bucle gen beach waves, care se poartă și în această vară.

Wet Look

Aceasta este o coafură cool, simplă și spectaculoasă, care nu necesită un efort deosebit. Wet look este recomandat în special femeilor cu păr mediu sau lung. Ai nevoie de o cremă de păr, un gel și un fixativ puternic. Coafura wet look va fi vedetă anul acesta la petrecerile de pe plajă, fie că sunt ele pe timp de zi sau noaptea în club, insistă specialistul.

Împletiturile

Părul împletit este mereu în vogă, însă totul depinde de cantitatea și calitatea părului. Se poartă nodurile sau coada de cal în variațiuni, de la o coafură de zi la una de  seară.

Blond și arămiu

Poți merge pe un blond platinat, alb sau gri – dacă vrei să fii în tendințe sau spre un arămiu închis, dacă vrei să fii în ton cu sezonul estival și preferi totuși o nuanță mai domestică“, declară Cristi Pascu.

Foto: Shutterstock.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter