Cum să fii frumoasă de Revelion?

De Ileana Voicu Ghinea, pe

Sunt convinsă că îți dorești să fii cea mai frumoasă în noaptea de Revelion.
Plecând de la această idee, am decis să mă las pe mâna specialiștilor de la Green Day Spa care mi-au făcut un relooking complet. De make-up s-a ocupat make-up artistul Suzana Mira, iar ținuta mi-a fost asigurată de M.Marquise.

Primul pas – părul

Cum să fii frumoasă de Revelion?

Coafura trebuie adoptată, în primul rând, în funcție de fizionomie și personalitate, după aceea în funcție de șinută și de locul sau tematica petrecerii. În mare vogă în acest sezon sunt buclele, ceea ce mi-a recomandat și mie specialistul, sau păr cu volum și, de ce nu, păr XXL – foarte lung, chiar și extensii. La capitolul culoare, pentru mine s-a optat pentru un nuanțator de un roșu puternic, în general, fiind în trend culorile închise, intense. De reținut este faptul că nu se mai poartă nuanțele de blong deschis sau platinat.

Cum să fii frumoasă de Revelion?

Pentru noaptea de Revelion, este recomandat să se folosească și accesoriile de păr, nu încarcă look-ul și nici nu vor fi vreodată considerate a fi ieșite din modă. O persoană tânără, care petrece în club, poate adopta o coafură cu volum și bucle cu vârful drept, în timp ce ccoafurile aranjate într-o parte sunt ideala pentru ocaziile în care eleganța este un must-have.

Pasul numărul 2 – make-up

Cum să fii frumoasă de Revelion?

Machiajul pentru Revelion a fost realizat de Suzana Mira, make-up artist, în 7 pași.

1. Curățarea și hidratarea tenului
2. Baza de machiaj matifiată
3. Fond de ten, corector și pudră
4. Machiajul ochilor

Cum să fii frumoasă de Revelion?

Aici, Suzana Mirea a creat o umbră din culori mate și a aplicat un verde smarald, sidefat, complementar cu nuanța ochilor. Mai apoi, a folosit gene false pentru accentuarea privirii, dar și pentru că sunt la mare modă. În pasul următor, a aplicat o linie de tuș negru pentru a contura pleoapa superioară.

Cum să fii frumoasă de Revelion?

5. Aplicarea unui bronzer pentru sculptarea ușoară a pomeților după care a aplicat blush-ul.
6. Buzele au fost accentuate cu roșu. Chiar dacă pare că s-a exagerat și cu accentuarea buzelor, dar și a ochilor, make-up artistul a ales această tehnică tocmai pentru că vorbim despre seara de Revelion. Dacă ar fi foat alt context, alegea să accentueze o singură zonă.
7. La final, tot machiajul a fost fixat cu apă termală.

Cum să fii frumoasă de Revelion?

Cum să fii frumoasă de Revelion?

Paul 3 – rochia

La capitolul ținută am ales o rochie creată de M.Marquise, o rochie gri, cu gută, lejeră, potrivită, mai ales, dacă vrei să dansezi mult în noaptea de Revelion. În plus, croiul ei avantajează toate tipologiile de femei.

Cum să fii frumoasă de Revelion?

In galeria foto de mai jos, vei gasi alte modele de make-up special create pentru seara de Revelion.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter