Dr. Dana Miricioiu: „Vrei să scapi de riduri? Am 3 soluţii pentru tine!”

De Dr. Dana Miricioiu, pe

Unii spun că trebuie să le purtăm cu demnitate, alţii fac depresie la apariţia primului semn care arată trecerea anilor. Ridurile…ce ne facem cu ele? Am întâlnit bărbaţi care îşi convingeau soţiile să vină să îşi facă tratamente care să le îmbunătăţească aspectul, pentru a simţi bucuria că fac ceva pentru ele! Tot respectul pentru ei!

Soluţii pentru riduri

Am întâlnit însă şi persoane care încercau să îşi convingă partenerele că n-au nevoie de aşa ceva. În schimb, ei îşi făceau tot felul de tratamente faciale şi apreciau frumuseţea altor femei.
Şi, o altă categorie este a pacienţilor care nu realizau că pielea lor suferă, nu arată bine si ar putea fi îmbunătăţită. După anumite tratamente/intervenţii au avut revelaţia-minune! Datorită îmbunătăţirilor aduse, au devenit mult mai încrezătoare în sine şi au avut un alt avânt, cu succes pe toate planurile!
Unde este adevărul? Ce este bine să facem? Recomandarea mea este să faceţi ce credeţi voi că e bine pentru voi! Nu ascultaţi “indicaţiile” cunoştinţelor, nu plecaţi urechea la părerile de pe forumuri, în care fiecare doreşte să fie “medic”, preţ de o conversaţie pe net. Adresaţi-vă direct unui specialist!
Iar acum o să vă spun părerea mea, pe care o puteţi lua drept o recomandare. Îmi place frumosul, îmi place să am grijă de mine, îmi fac anumite intervenţii, astfel încât să îmi păstrez şi să îmi  îngrijesc cât se poate aspectul, dar în limite normale, fără a exagera, fugind de ceea ce exprimă un aspect artificial, îngheţat, nenatural. Şi toate aceste lucruri se pot face. Trebuie să vi le doriţi! Am mai spus: niciodată nu voi recomanda pacienţilor mei ceva ce eu nu mi-aş face!
Chiar dacă ridurile fac parte din procesul natural de îmbătrânire a pielii, nu înseamnă că ele şi-au câştigat suveranitatea. Şi ridurile se pot trata!
Dr. Dana Miricioiu: „Vrei să scapi de riduri? Am 3 soluţii pentru tine!”
De ce apar ridurile?
Apariţia unui rid nu înseamna că am îmbătrânit. Pielea îşi modifică structura chiar înainte de 20 de ani. Textura şi tonusul pielii cunosc schimbări nu numai datorită înaintării în vârstă, ci şi din alte cauze, care depind direct de fiecare dintre noi: stresul, nicotina, consumul exagerat de alcool şi cafea, nopţile pierdute, protecţia solară insuficientă, utilizarea inadecvata a cosmeticelor, sunt doar câteva “motive” pentru care apar ridurile.
CITESTE CONTINUAREA PE BLOGUL DANEI! AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter