Dr. Dana Miricioiu: „Vrei buze senzuale, hidratate, voluptoase? Am soluţia perfectă!”

De Dr. Dana Miricioiu, pe Ultimul update Vineri, 08 aprilie 2022, 15:02

Fie că recunoaştem sau nu, toţi ne dorim buze mai senzuale şi mai apetisante. Ne plac femeile cu buze frumoase, voluptoase, ne plac bărbaţii care au buzele frumos conturate, detaliu care le sporeşte şi mai mult masculinitatea! Din acest motiv le îngrijim, le hidratăm sau aplicăm balsamul sau gloss-ul potrivit. Apelăm la tot felul de trucuri cosmetice pentru a le da acel plus de senzualitate: exfolieri, masaje sau make up!

Buze senzuale cu acid hialuronic

Uneori aceste metode reuşesc pentru scurt timp să creeze o falsă senzaţie de înfrumuseţare, dar la sănătatea buzelor voastre v-aţi gândit?
Pielea se modifică odată cu trecerea timpului, începând chiar de la 20 de ani! Acest fenomen are loc şi la nivelul buzelor, care, odată cu înaintarea în vârstă îşi pierd din elasticitate şi din hidratare, devenind mai uscate şi mai îmbătrânite. Care este cauza? Tocmai pierderea unei substanţe esenţiale din pielea noastra, care îi asigură acesteia hidratarea corespunzătoare şi deci sănătatea şi aspectul vibrant: acidul hialuronic!
Dr. Dana Miricioiu: „Vrei buze senzuale, hidratate, voluptoase? Am soluţia perfectă!”
Această substanţă este cunoscută ca fiind o metodă pentru mărirea buzelor, în multe cazuri făcută fără discernamânt şi cu lipsa unui suport artistic, să spunem, de cele mai multe ori din partea pacienţilor. De aceea, injectarea de acid hialuronic este încă catalogată pe nedrept ”metodă artificială” de înfrumuseţare! Lucru fals, deoarece preparatele profesionale folosite pentru îngrijirea pielii conţin acid hialuronic identic cu cel pe care organismul uman îl conţine, dar pe care, din păcate, îl produce în catităţi din ce in ce mai mici, odată cu înaintarea în vârstă!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter