Cum să îţi faci singură un coc casual ca Taylor Swift – Video

De Sandra S., pe

Taylor Swift are o coafură care a consacrat-o: un coc purtat într-o parte, care-i accentuează onduleurile blondine. Este foarte simplu de făcut şi ai nevoie doar de un ondulator, un pieptăn, agrafe de culoarea părului şi un spray fixativ.
Primul pas este să îţi faci cărarea într-o parte, pe partea opusă de unde va fi cocul. Te poţi ghida după arcuirea sprâncenei – de acolo faci cărarea. Pe urmă tapezi un pic părul din partea din spate ca să dai un pic de volum cocului.
Cum să îţi faci singură un coc casual ca Taylor Swift - Video
După ce ai terminat, dă-ţi tot părul într-o parte şi începi să ondulezi şuviţele, una câte una, la 3-4 centimetri de rădăcină. Şuviţa cea mai apropiată de faţă şi ultima care va fi prinsă în coc, trebuie să rămână liberă. Prinde-o cu un cleştişor după ce ai ondulat-o.
Cum să îţi faci singură un coc casual ca Taylor Swift - Video
Odată ce ai terminat toate şuviţele, le poţi prinde, una câte una, cu ajutorul agrafelor. Începe cu cele din spate şi din partea cealaltă a capului, aşa cum vezi în filmuleţul de mai jos şi prinde-le încât să faci un coc cât mai mare. La sfârşit prinde şi ultima şuviţă şi ai terminat!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter