Cum să arăţi minunat în poze. Vezi ce trebuie să faci

De Diana Zagrean, pe

Ţi se pare că nu eşti fotogenică? Ai impresia că mereu ieşi rău în poze şi spui tuturor că arăţi mult mai bine în realitate? Vezi ce trebuie să faci ca să arăţi minunat în poze.

Întoarce-te spre dreapta

Studiile arată că partea stângă a feţei tale este cea mai sexy. Se pare că obrazul stâng arată puţin mai multe emoţii decât dreptul şi acest lucru îl face mai atrăgător.
Data viitoare când vrei să pozezi ca un fotomodel, nu te mai uita drept în camera sau obiectivul din faţa ta, ci îndreaptă-ţi faţa uşor spre dreapta, pentru a expune obrazul cel sexy.

Mijeşte ochii

Poate credeai că trebuie să ai ochii foarte mari şi deschişi în poze, dar fotografii profesionişti recoamndă să mijeşti puţin ochii ca să arăţi mai interesantă. Acest lucru este posibil şi datorită faptului că atunci când zâmbim în mod natural, ochii se strâng şi colţurile se strâng puţin.
Dacă nu te simţi atât de stăpână pe propriile grupe de muşchi ai feţei, uite un videoclip care te învaţă să mijeşti ochii corect.

Scapă de bărbia dublă

Dacă ţi se întâmplă des să ieşi cu guşă în poze, deşi nu eşti neapărat grasă, poate că unghiul din care eşti fotogafiată este de vină.
Ca să fii sigură că pari mai slabă în poze, ai grijă ca aparatul de fotografiat să fie mereu puţin deasupra ta. În niciun caz nu te mai lăsa fotografiată de jos în sus.

Mult gloss ajută

Buzele tale sunt cele care se văd cel mai mult atunci când zâmbeşti. Reaplică sau împrospătează glossul şi/sau rujul de buze înainte de o fotografie.
Buzele vor părea mai pline, dinţii mai albi şi tu mai frumoasă.
Sursa foto: Shutterstock
 
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter