Coafează-te ca vedetele! Bobul fals, din nou în tendinţe

De Diana Sorescu, pe

Bobul fals este iarăşi pe val în materie de coafuri. Divele îşi poartă deseori părul în acest fel, atât la shopping, cât şi pe covorul roşu. Iată cum să-ţi faci şi tu un bob fals!

Bob fals

 
Femeile cu păr lung sunt norocoase. Se pot juca şi îşi pot stiliza podoaba capilară în fel şi chip, iar cu ajutorul bobului fals pot avea o coafură medie, fără să se tundă!
 
Toamna aceasta se poartă mult bobul cu influenţe retro, executat pe o bază de ondule lejere, aşa cum au purtat de curând Taylor Swift şi Jessica Lawndes.
 
La fel de minunat arată bobul fals realizat din păr buclat, păr drept cu volum sau păr filat, cu colţuri ascuţiţe.
 
Ca să îţi realizezi această coafură, trebuie să îţi prinzi o coadă la spate, cât mai jos, cu 3 cm înainte de vârfuri. Suceşte coada spre interior şi fixeaz-o cu agrafe multe. Trage de laterale, tapează la spate, aranjează şuviţele din spate astfel încăt să dai senzaţia unui bob adevărat.
 
Îţi poţi înfrumuseţa coafura cu accesorii preţioase prinse în breton sau poţi plusa dacă tai câteva şuviţe din faţă la lungimea bobului. O să pară mult mai credibil!
 
Bobul fals se pretează grozav atât la ţinute casual, de stradă, cât şi la cele office şi glamour. Divele afişează această coafură la evenimente de covor roşu, aşa că nu te sfii să o încerci.
  Click aici şi învaţă cum să îţi faci bob fals din tutorialul nostru video!  
Coafează-te ca vedetele! Bobul fals, din nou în tendinţe
 
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter