Practic: 6 stiluri de coafat pentru bobul lung

De Diana Sorescu, pe

Foarte multe doamne şi domnişoare preferă bobul lung, un stil de tunsoare simplu, dar chic. Iată 6 modalităţi de aranjare pe care le poţi încerca!

Bob lung

 
Bobul lung este o tunsoare populară şi foarte apreciată de femei şi, contrar credinţei unora, nu este plictisitoare deloc! Iată 6 variante în care te poţi aranja!
 
Cea mai simplă variantă este să îţi faci cărare pe mijloc şi să îţi usuci părul cu peria rotundă, întorcându-ţi părul spre interior.
 
Atunci când vrei să schimbi ceva, fă-ţi breton! Dacă nu ai curaj sau nu îţi doreşti unul permanent, un breton fals este suficient. Tot ce trebuie să faci este să aduci în faţă o şuviţă lată din calotă, să o pliezi pe frunte, să formezi o buclă şi să o fixezi cu agrafe şi un spray extra hold.
 
Nişte onduleuri lejere, elastice, o să arate fantastic pe un bob lung. Foloseşte bigudiurile sau placa de păr cu vârfuri rotunjite. La final, aplică o ceară de finisare.
 
Păstrează cărarea pe o parte şi coafează-te cu o perie cu aer cald, pentru mult volum. Bobul lung este complimentat de textura bufantă, pe fir drept.
 
Practic: 6 stiluri de coafat pentru bobul lung
 
Mai ai varianta simplă să îţi îndrepţi părul perfect, cu cărare pe mijloc, aşa cum a procedat Jamie King. O bentiţă boho, pe frunte, ar fi perfectă pentru această coafură!
 
Foarte drăguţ arată şi părul cu vârfurile răsucite spre exterior! Un look modern, proaspăt, tineresc, de zi!
 
Practic: 6 stiluri de coafat pentru bobul lung
 
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter