Cele mai ciudate secrete de frumuseţe ale vedetelor

De Diana Zagrean, pe

De la găinaţ de pasăre, la lipitori şi placentă, vedetele de la Hollywood au câteva secrete de-a dreptul dezgustătoare când vine vorba de tehnici de înfrumuseţare. Iată care sunt cele mai ciudate cinci secrete de frumuseţe ale vedetelor.
Angelina Jolie
Dacă vi s-a părut ciudat cum Angelian Jolie apare mereu arătând grozav după o sarcină, ei bine, se pare că se întâmplă mulţumită caviarului. Dar actriţa nu mănâncă preţiosul aperitiv, ci îl aplică pe vergeturi şi zonele cu pielea sensibilă. Fiind foarte gras, caviarul hidratează pielea, dar pentru oamenii de rând, o cremă anti vergeturi va trebui să fie de ajuns.
Cele mai ciudate secrete de frumuseţe ale vedetelor

Jennifer Lopez
Pe lângă fundul legendar şi mofturile celor doi copii cu Marc Anthony, Jennifer Lopez mai investeşte şi în altceva. Tratamentul ei facial preferat este unul realizat după o reţetă din Rusia, al cărui ingredient de bază este placenta umană. Tenul beneficiază de concentraţia mare de proteine, vitamine şi minerale, dar sursa lor este destul de scârboasă şi scumpă (aprox 800 euro pe săptămână cheltuie vedeta pe respectiva cremă).
Cele mai ciudate secrete de frumuseţe ale vedetelor
Victoria Beckham
Frumoasa soţie a lui David Beckham apelează la un tratament şi mai radical. Ea foloseşte o mască pe bază de găinaţ de privighetoare pentru un peeling unic. Şi dezgustător, dacă mă întrebaţi pe mine.
Cele mai ciudate secrete de frumuseţe ale vedetelor
Demi Moore
Faptul că Demi arată incredibil de bine pentru vârsta ei nu se datorează doar operaţiilor estetice. Actriţa se bazează şi pe prietenii ei de nădejde, lipitorile. Ea face acest tratament de detoxifiere la recomandarea medicilor. Dar tot medicii sunt cei care recomandau lipitorile ca leac pentru aproape orice boală acum câteva sute de ani.
Teri Hatcher
Actriţa din Neveste Disperate este celebră pentru pasiunea sa pentru vinul roşu. Dar nu vă aşteptaţi s-o vedeţi prea curând într-o clinică de dezintoxicare. Teri face baie în vin roşu. Ea spune că efectele includ creşterea elasticităţii pielii şi regenerarea celulară.
Foto: Shutterstock
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter