(P) Burberry Body Tender

De Unica.ro, pe

O noua apa de toaleta se alatura colectiei Body; aceasta combina atitudinea relaxata, jucausa a fetei Burberry cu energia british specifica brandului.
Parfumul plin de stralucire alatura prospetimea  lamaii, delicatetea  trandafirului engezesc inrourat si inocenta iasomiei pentru a crea o aroma calda si feminina.
INSPIRATIA
« Dintotdeauna gama Body  a incercat sa surprinda toate caracteristicile care compun fata Burberry. Prin intermediul apei de toaleta Body Tender noi am reusit sa exploram si sa aducem la suprafata delicatetea, finetea si latura sa jucausa – ingloband aceste calitati atat in parfum cat si in componentele  campaniei. Iar frumusetea plina de naturalete si energia vibranta ale Carei DELEVIGNE merg in tandem cu arhitectura magnifica a Londrei, un decor perfect pentru universul  Burberry. »    Christopher Bailey, Chief Creation Officer Burberry
PARFUMUL
Notele de varf  imbina prospetimea lamaii, intensitatea aromei de  mar si absintul verde cu delicatetea trandafirilor englezesti, iasomia alba si caldura lemnului de santal,  pe o baza fina de casmir, ambra si mosc ce ii imprima parfumului  unicitate si feminitate.
FATA BURBERRY
Cara Delevigne devine imaginea acestei noi creatii;apropierea si  aparitiile constante in cadrul evenimentelor Burberry i-au adus remarcabila sansa de a fi imaginea acestei creatii a carei campanie s-a desfasurat chiar in orasul ei natal.
Prima aparitie a Carei in cadrul unei campanii Burberry a avut loc in anul 2011, iar din acel moment ea a fost o reprezentanta de seama a frumusetii fetei Burberry fiind solicitata atat pentru defilari pe podiumul de moda, dar si pentru alte evenimenteale brandului Burberry.
CAMPANIA
Campania o are ca protagonista pe actrita si modelul britanic Cara Delevigne.
Reclama a avut ca loc de desfasurare raul Thames din Londra unde cu ajutorul  fotografului Mario Testino si sub indrumarea lui Christopher Bailey CCO al Burberry au fost surprinse cele mai frumoase si graitoare imagini care evidentiaza atitudinea si energia jucausa specifice fetei Burberry Body Tender.
STICLA
Cristopher Bailey – CCO al Burberry este cel care a realizat designul sticlei Body, o creatie ce atrage prin forma asemenatoare unei bijuterii care reflecta multiplele fatete,atat ale brandului cat si ale fetei Burberry.
Forma distincta refracta lumina lasand nuanta roz delicata a parfumului sa se observe prin peretele sticlei,nuanta evidentiata si de ecosezul argintiu incrustat in capac.
GAMA
Burberry Body Tender edt 35 ml – 249 ron
Burberry Body Tender edt 60 ml – 312 ron
Burberry Body Tender edt 85 ml – 389 ron

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter