Andreea Bălan, elegantă în culori naturale

De Sandra S., pe

Andreea Bălan are o carieră de succes şi o viaţă amoroasă împlinită. Cum reuşeşte să le împace pe toate numai ea ştie, fiind atât de ocupată. Artista zboară cu avionul de la concert la concert şi are timp să se aranjeze de fiecare dată.
În timpul săptămânii este la filmări la diferite emisiuni, în weekenduri este plecată la concerte în toată ţara şi când prinde un pic de timp liber, îl petrece cu iubitul său de mai bine de şapte ani, Keo. Chiar dacă este tot timpul pe drumuri, tot are timp să arate bine cu fiecare ocazie.
Vedeta a publicat imaginea pe pagina sa de Facebook, pentru a-şi anunţa fanii că este pe drum înspre Zalău. Pentru acest zbor, Andreea a îmbrăcat o rochie cu croi clasic, în stilul Burberry. În picioare a avut o pereche de pantofi cu toc înalt şi platformă, nude, pe care i-a asortat cu o geantă în aceeaşi nuanţă.
De curând, Andreea Bălan a acordat un interviu site-ului Libertatea.ro, în care a vorbit despre relaţia sa cu Keo – deşi sunt de şapte ani împreună, încă nu se gândesc la căsătorie: „Căsătoria este un pas firesc în viaţa multor oameni, însă nu este o prioritate pentru noi. Amândoi avem cariere de succes, suntem fericiţi împreună şi asta e tot ce contează”, a spus ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter