Moda 2013: Tu ce porţi vara aceasta la plajă?

De Unica.ro, pe

Căldura mare! Probabil că îţi faci planuri de vacanţă pe o insulă exotică, într-o croazieră pe Mediterana sau măcar un week-end prelungit la mare. Rămâi în oraş? Cu siguranţă, vei merge la o piscină sau la ştrand. Pentru toate acestea ai nevoie de un costum de baie, nou-nouţ care să îţi pună în valoare silueta, personalitatea şi stilul.
In continuare, se poarta costumele de baie, intens colorate care au un aspect trendy si jucaus. La polul opus, se afla in tendinte costumele de baie albe In acest caz, vei avea nevoie de un material mai plin sau crosetat pentru a nu lasa sa se vada nimic! Poti opta pentru o tunica din bumbac pentru a-ti crea o tinuta de plaja “all white” care este in voga in acest moment.
Poze: Ozana Barabancea, sexy în costum de baie
Costum de baie M Missoni, flip-flops Banana Moon, sandale Marc Jacobs
Costum de baie M Missoni, flip-flops Banana Moon, sandale Marc Jacobs
Print-urile sunt la mare cautare! Alege temele tropicale, propuse de M Missoni cu flori de hibiscus stilizate si frunze de palmier. Vedete, precum Rachel Bilson le-au integrat deja in garderoba lor de vara. Ea a fost fotografiata pe o plaja din Barbados, purtand un costum de baie in doua piese.
Daca vrei o schimbare, pastreaza sutienul si inlocuieste bikini-ul cu unul monocrom, asa vei avea mai multe optiuni.Seara, poti purta pe deasupra costumului de baie un cardigan foarte subtire, in dungi sau zig-zag pentru un look retro-chic!
Se poarta si printurile geometrice. Opteaza pentru cele cu un imprimeu recognoscibil, precum celebrul „check” de la Burberry. Cu siguranta, toata lumea il va remarca, atunci cand te vei bronza pe puntea luxoasa a unui vas de croaziera!
Poze: Vedetele se relaxează în costum de baie
Costume de baie M. Missoni
Costume de baie M. Missoni
Just Cavalli iti propune costume de baie cu imprimeuri indraznete: pete de leopard, elemente florale si nuante tari! Sunt ideale pentru femeile active cu o silueta atletica care joaca volei pe plaja, practica surf, kiting sau scufundari!
In privinta croielii, opteaza pentru un costum de baie retro, atunci cand ai forme. Bikini-ul cu talie inalta iti va accentua iti va pune in evidenta silueta clepsidra. Alege un model de costum de baie cu franjuri, funde sau cupe, atunci cand ai bustul mic sau pentru un slip cu volane, atunci cand posteriorul tau este generos si ai picioarele scurte. Daca ai o silueta androgina, alege un costum intreg sau cu taieturi sexy.
Nu uita accesoriile potrivite: flip-flops in cauciuc moale, sandale plate sau cu platforma, espadrile din panza,  ochelari de soare cu lentile si rame colorate, palarii de soare, pareo sau tunici.
ochelari de soare Burberry
Ochelari de soare Burberry

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter