Tendinţele toamnei 2013: Inimi, animal print şi cauciuc transparent

De Unica.ro, pe

Inimioare, zebră, leopard, girafă, mix de imprimeuri, accesorii aurii, cauciuc transparent şi piele peliculizată! Acestea sunt propunerile pentru toamnă ale unei celebre case de modă britanice.
Christopher Bailey, chief creative officer Burberry, a mixat latura sexy cu cea clasica a brand-ului si a cautat tesaturi si materiale care sa reflecte acest lucru. Inspirat de Christine Keeler, un manechin celebru al anilor ’60, Bailey a readus in centrul atentiei print-ul retro cu inimioare. Rochii, camasi, pulovere si chiar trenciuri, toate au fost “sagetate de Cupidon”!
O alta inovatie a lui Bailey este mix-ul de imprimeuri animal, stilizat sau supradimensionat. Acum, este permis sa asociezi dungile zebrei cu petele girafei. Leopardul  ramane in continuare in tendinte si arata grozav in combinatie cu bejul camel.
burberry

Trench-urile trebuie sa fie nelipsite din garderoba ta! In afara celor clasice, din gabardina cu detalii cadrilate la maneci si guler, in acest moment se poarta si trench-urile din cauciuc transparent sau din piele peliculizata. Un pulover din casmir arata sofisticat, daca il porti cu o fusta conica cu o croiala retro. Cele mai hot piese propuse de Burberry sunt cele din piele de piton sau cele care au detalii din tinte si “solzi” din piele.
burberry

In privinta paletei cromatice, in acest sezon sunt in voga nuantele de grena, bej, auriu, rosu, albul si negrul.
Investeste si in accesorii! Ochelarii cu rame animal print, curelele masive aurii, clutch-urile cu tinte si capse metalice sunt hot!
burberry
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter