Cum să îţi aranjezi părul la plajă

De Diana Sorescu, pe

A venit vara deci avem undă verde la bălăceală! Iată patru modalităţi simple de a-ţi aranja părul atunci când eşti pe plajă sau la piscină. Vedetele te învaţă!

Păr prins

În primul rând, părul trebuie să fie strâns. E cald, transpiri uşor, iar părul lung, lăsat liber pe umeri, poate să devină o corvoadă.

Paris Hilton adoră să plece în croaziere, să facă baie în Ocean şi să stea la plajă pe yacht, aşa că este foarte inventivă când vine vorba de aranjarea podoabei capilare. Diva blondă adoptă stilul hippie: ba un coc prins într-o parte, o coadă împletită sau spirale late, din şuviţe, iar pe frunte o bentiţă fină, colorată şi decorată cu mărgele.

Coada simplă, ponytail, este o altă variantă practică şi sexy. Dacă vrei să plusezi, accesorizeaz-o cu o floare într-o nuanţă neon. O să te simţi ca în Hawaii!

Cocul de balerină, prins în vârful capului, nu se asortează doar ţinutelor elegante, ci merge foarte bine şi la plajă. Bronzul o să fie uniform pe gât şi spate, iar briza o să te răcorească subtil. Unde mai pui că e uşor de executat: răsuceşti tot părul, îl faci melcişor, apoi îl fixezi cu un elastic!

Dacă vrei să obţii un look drăgălaş, prinde-ţi două codiţe! Fie că le laşi simple, fie că le împleteşti sau le faci fishtail, o să arate superb!

Pont: Împleteşte-ţi părul, lasă-l să se ude când înoţi, apoi usucă-l la soare. Când îl vei desface o să fii posesoarea celor mai sexy bucle de pe plajă! Garantat!

Tu cum îţi porţi părul atunci când mergi la plajă?

Cum să îţi aranjezi părul la plajă

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter