A fost dată afară de la piscină pe motiv că purta un costum de baie „prea îndrăzneț”. Cum arată

De Amelia Matei, pe Ultimul update Miercuri, 28 iunie 2017, 14:55
Cazul unei tinere din SUA s-a viralizat după ce logodnicul ei a povestit pe o rețea de socializare că aceasta a fost dată afara de la o piscină din cauza costumului de baie pe care îl purta.

Logodnicul femeii, Tyler Newman, a povestit pe contul său personal de Facebook că Tori Jenkins a fost rugată să plece de la piscina privată a complexului de apartamente în care locuiesc, pe motiv că purta un costum de baie prea „îndrăzneț”.

„Nu am fost niciodată martor cu adevărat la hărțuirea sexuală sau <> până azi, din cauza complexului Smoky Crossing.

Astăzi logodnica mea a fost pusă să își acopere costumul de baie cu o pereche de pantaloni scurți sau să părăsească piscina pentru care plătim o taxă de 300 de dolari lunar, pe lângă chiria de 1000 de dolari a apartamentului (fără utilități sau wifi).

Tori a fost acuzată că poartă un costum de baie prea îndrăzneț și atrage privirile tinerilor care se aflau la piscină.

După ce i s-a spus să plece de la piscină, logodnica mea a mers la biroul supervizorului pentru a discuta problema într-o manieră privată. I s-a cerut să stea să i se facă poze pentru a arăta că este îmbrăcată nepotrivit și a sfătuit-o să se uite în oglindă la propriul corp. După ce Tori i-a explicat că știe cum arată și că s-a uitat în oglindă când și-a cumpărat costumul de baie, supervizorul i-a răspuns că nu înțelege situația pentru că nu are copii.

Jignirile au continut și i s-a reproșat că nu are un costum de baie normal, că nu îi acoperă tot fundul și că trupul ei cu forme mai pronunțate decât ale altora nu poate fi afișat în fața copiilor în acel costum. I s-a mai spus că <>.

Nu mi-am văzut niciodată logodnica atât de umilită încât să nu-și poată privi nici măcar prietenii în ochi. Nu am văzut-o niciodată să plângă în așa fel și să-și dorească să se izoleze. Și totul din cauza unor ignoranți care cred că pot cataloga forma și mărimea corpului ei. Nu am văzut niciodată o femeie jignită în asemenea mod.

Logodnica mea, ca orice altă femei, are dreptul să poarte un costum de baie fără să fie sexualizată și umilită”, a scris Tyler Newman pe rețeaua de socializare.

Postarea bărbatului a devenit virală pe Internet, fiind preluată de numeroase publicații de peste Ocean.

Citește și – O studentă a fost dată afara dintr-un mall din cauză că a purtat pantaloni scurți

Citește și – O mamă a fost chemată la școală după ce fiica ei a lovit un alt copil. Răspunsul femeii a devenit viral pe Internet

Foto – 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter