Cum îți aplici gene false acasă? Video demonstrativ!

De Ileana Voicu Ghinea, pe

Pe lângă unghiile false, buzele botoxate și extensiile de păr, genele false au devenit parcă un must have în beauty în această perioadă.
Sigur, sunt foarte frumoase, ușor de purtat, te scapă de rutina din fiecare dimineață, însă nu poți de fiecare dată să mergi la salon ca să ți le aplici. De aceea, m-am gândit că nu ar stica să te învăț pas cu pas ce trebuie să faci ca să le aplici corect.

Înainte de toate, trebui să te gândești foarte bine la lungimea lor. Genele false pe care le cumperi din comerț sunt lungi, foarte lungi, bune pentru ochii mari, dar dacă tu ai ochii mici este obligatoriu să le tai.

Video: Youtube

Pasul doi constă în aplicarea lipiciului. Fii atentă să pui destul de la un capăt la celălalt, pentru că altfel ți se vor dezlipi imediat. După 60 de secunde de la aplicarea lipiciului, pune-ți genele false la baza celor naturale, cât mai aproape de rădăcină. Repet: atenție mare la colțuri, de acolo se desprind cel mai ușor și-ți vor cădea cel mai repede.

Apoi, cu ajutorul mânerului unei pensule sau cu un bețișor de lemm încearcă să desparți firele de păr care s-au lipit unele de altele. Look-ul tău va fi gata după ce îți vei completa machiajul cu puțin mascara care „va ajuta” genele false să se interpătrundă cu cele naturale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter