3 trucuri ușoare ca să-ți pui gene false fără probleme – Video

De Sandra S., pe

Genele false se poartă sezonul acesta și îți pot pune ochii în evidență foarte frumos dacă le pui așa cum trebuie. De aceea am pregătit pentru tine trei trucuri ca să ți le pui mai ușor:

Gene false cu look natural

Cum nu toate femeile se pot lauda cu gene lungi ca în povești, nici cele false nu ar trebui să fie atât de lungi, pentru că pur și simplu nu arată bine. De aceea, mai ales dacă ai genele naturale scurte, trebuie să le tunzi și pe cele false, ca să ajungă la aceeași mărime ori să-ți cumperi încă de la început gene false medii sau scurte.

Mai întâi ai grijă de genele naturale

Înainte să începi să-ți lipești genele false, trebuie să ai grijă de cele naturale. Să nu îți ondulezi niciodată genele false, pentru că se îndoaie foarte urât. În schimb, ondulează-le pe cele naturale și apoi aplică un singur strat de mascara.
Abia apoi poți începe să lipești genele false și să aștepți să se usuce lipiciul. Mai departe, mai poți aplica un strat de mascara, însă la baza genelor, ca să le faci să pară că sunt naturale.

Lipiciul pe care îl folosești

De cele mai multe ori, atunci când cumperi un pachet de gene false, acestea vin și cu propriul lipici. Însă acesta este ori prost – și nu ține cât ai vrea de mult – ori alb și trebuie să-l acoperi destul de bine ca să nu se vadă.
Cel mai bun lucru pe care îl poți face în acest sens este să cumperi un lipici pentru gene false separat, care să fie negru sau transparent, astfel fie poate fi confundat mai degrabă cu eyeliner-ul tău, fie nu se vede.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter