Arma secretă de frumusețe pentru vara aceasta

De Sandra S., pe

După ce ți-ai umplut arsenalul de machiaj cu produsele potrivite pentru sezonul cald, este cazul să mai afli încă un secret: care este arma secretă a frumuseții pentru vara aceasta!
Machiajul natural este simplu de făcut – nu ai nevoie de multe produse pentru a-l face – și arată foarte bine. În plus, este foarte trendy anul acesta. Dar cum poți ieși în evidență chiar și cu un machiaj natural? Ei bine, genele false sunt preferatele vedetelor!
Arma secretă de frumusețe pentru vara aceasta
Nu ai nevoie de un talent special ca să le pui, ci puțină îndemânare și exercițiu sunt de ajuns. Ca să îți fie mai ușor, trasează înainte să le aplici o linie cu un dermatograf negru sau maro închis, ca genele false să pară mai naturale. Aplică apoi un strat ușor de mascara pentru volum. Tunde genele false înainte să le aplici, încât să acopere doar o treime a pleoapei, spre exterior.
Arma secretă de frumusețe pentru vara aceasta
Înainte să lipești genele false pe pleoape, lasă lipiciul cinci secunde să se usuce – însă nu de tot, doar până nu mai este lichid – apoi le poți lipi. Te poți ajuta cu o pensetă ca să le așezi mai bine, apoi apasă trei secunde ca să fii sigură că s-au lipit.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter