Anca Dumitrescu, Digi24: „Sunt iremediabil îndrăgostită de blugi şi rochiţe lejere”

De Diana Sorescu, pe

Anca Dumitrescu, prezentatoarea Digimatinal de la Digi24, este o femeie frumoasă, pasionată de ceea ce face. Doar se trezeşte la 4 dimineaţa în fiecare zi!
Cât de greu este să te trezeşti atât de dimineaţă, la ora 4?
Foarte greu. Mi-am schimbat complet stilul de viaţă. Cel ce prezintă o emisiune pe care alţii o privesc atunci când se trezesc trebuie să reuşească să îi transmită telespectatorului energia de care are nevoie pentru o nouă zi. Să îi transmită acea stare de spirit pe care el însuşi o are în acel moment şi care nu trebuie sub nicio formă să fie una pe care o avem în mod normal atunci când sună alarma ceasului!

Care este primul lucru pe care îl faci când te dai jos din pat?

O pup pe căţeluşa mea, Zuzuca.

Dupa ce pleci de la muncă ajungi direct în pat sau îţi faci timp pentru o plimbare în parc, prieteni etc?
Depinde. Sunt zile în care ajung foarte obosită acasă şi mai întâi dorm 2-3 ore după care ies cu prietenii şi zile în care rămân în oraş direct după serviciu. În zilele în care nu dorm la prânz mă culc însă mai devreme seara.

Pe micul ecran eşti tot timpul îmbrăcată la sacou, în viaţa de zi cu zi care este stilul care o defineşte pe Anca Dumitrescu?
Îmi place stilul casual, dar îl prefer pe cel sport. Am început să mai schimb câte ceva din acest punct de vedere pentru că pupitrul ştirilor cere altceva din punct de vedere vestimentar, dar nu mă văd ieşind în oraş în timpul zilei pe tocuri cu fustă şi sacou. Întotdeauna o să prefer blugii sau rochiţele lejere şi, în mod sigur, nu o să renunţ niciodată la încălţămintea cu talpă joasă atunci când vine vorba de ieşirile cu prietenii.
Anca Dumitrescu, Digi24: „Sunt iremediabil îndrăgostită de blugi şi rochiţe lejere”

Cât de importantă este demachierea atunci când de luni până vineri apari la TV?
Este vitală! Demachierea este esenţială pentru oricine foloseşte produse de machiaj, indiferent dacă apare sau nu la tv.

Care este ritualul tău de frumuseţe?
Aşa cum spuneam, nu rămân niciodată nedemachiată. Folosesc un demachiant uşor, pe bază de apă, mă spăl apoi cu un săpun de faţă special pentru tenul meu după care aplic cremele: una pentru toată faţa şi una pentru zona ochilor. În timpul zilei obişnuiesc să îmi pulverizez apă termală pe faţă. De asemenea, în weekenduri ies în oraş nemachiată tocmai pentru a-i permite tenului să respire.

Ce nu-ţi lipseşte niciodată din geantă?

Dacă vă aşteptaţi să spun că nu plec niciodată fără un anumit produs de machiaj, vă voi dezamagi. Nu aş pleca niciodată fără telefonul mobil, în schimb.

Ai vreun truc învăţat de la mama sau bunica legat de păstrarea frumuseţii?

Nu sunt chiar trucuri, ci mai degraba sfaturi. Am învăţat că nu trebuie niciodată să plec de acasă nemâncată şi că nu este bine să fumez. Sunt doua aspecte pe care mi le-am însuşit şi care sunt benefice atât pentru frumuseţe, cât şi pentru sănătate.

Cum este Anca Dumitrescu dincolo de camera de luat vederi?

Nu îţi pot spune nimic frapant despre mine, dacă asta aştepţi. Sunt optimistă şi îmi plac oamenii veseli, nu mint şi îmi plac persoanele sincere, mă bucur de lucruri mărunte şi mă întristează ceea ce pentru alţii reprezintă un stil de viaţă, iubesc foarte tare animalele, nu concept o zi fără cafea, ciocolată, ziare, ştiri şi prieteni. Sunt, în mod sigur, o persoana foarte norocoasă de fel şi cred cu tărie că Cineva acolo sus mă iubeşte.
Anca Dumitrescu, Digi24: „Sunt iremediabil îndrăgostită de blugi şi rochiţe lejere”

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter