Amna, cu ochelari ca Lady Gaga la epilare definitivă!

Amna, interpreta hit-ului internaţional “Tell Me Why”, şi-a propus să fie la curent cu cele mai noi trend-uri în materie de frumuseţe şi estetică corporală.
Vedeta s-a epilat definitiv cu ajutorul noului aparat SPL: Or-Light de la Yperion, iar la şedinţa cosmetică a purtat ochelari de protecţie ca ai celebrei Lady Gaga. Asemănarea între cele două cântăreţe a fost izbitoare.
“Nu m-am gândit la această comparaţie până să ies din salon cu ochelarii la ochi. Fetele de acolo mi-au spus că au avut un şoc atunci când m-au văzut, crezând că le-a vizitat Lady Gaga”, declară Amna.
Înainte de sesiunea de epilare, artista a urmat înainte sfaturile trainer-ului internaţional Judith Konckier, prezentă la seminarul susţinut de Beauty Med, pentru ca apoi să îşi ia inima în dinţi şi să urmeze procedura la Elos Beauty Center.
“În 20 de minute aveam pielea ca de bebeluş! Mi-a fost teamă că voi urla de durere, însă nu am simţit nimic”, declară Amna.
Specialiştii susţin că Or –Light te ajută să scapi de 80% din părul nedorit, încă de la prima şedinţă. Acest sistem revoluţionează piaţa sistemelor de epilare definitivă prin puterea sa de 150 de Juli incorporată întrun sistem de mici dimenisuni. Fiecare flash este măsurat şi eliberat în mai puţin de 1 secundă, ceea ce face din acest sistem cel mai rapid şi puternic sistem de pe piaţă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter