5 produse cosmetice și de îngrijire pentru a fi mai frumoasă

De Dana-Ruxandra Panghe, pe
Închipuie-ți că săptămânal brandurile de frumusețe lansează noutăți pe care nouă ne place să le testăm și să ți le recomandăm! Iată mai jos 5 produse cosmetice și de îngrijire pentru a fi mai frumoasă!

S-ar putea să te intereseze și: 8 seturi-cadou de beauty irezistibile

5 produse cosmetice și de îngrijire

Citește mai jos despre cele 5 produse de îngrijire și de frumusețe!

  • Spuma Dramatize It de la Londa Professional creează, fixează și menține volumul părului tău. Formula sa puternică ajută la întărirea părului foarte fin. Oferă coafurii un aspect bogat și fixare puternică. Nu lasă părul lipicios sau gras. 39 lei, disponibilă în saloanele de frumusețe profesionale.
  • Sensibio Gel Spumant de la Bioderma, 200 ml este un gel spumant calmant și hidratant care curăță blând pielea sensibilă, fața și ochii, calmează și hidratează în același timp, redând confortul pielii iritate. Sensibio Gel Spumant 200 ml are textură de gel lichid, incolor, se aplică cu ușurință, spumează și poate fi utilizat și împreună cu o perie pentru curățarea tenului. 45 lei, disponibilă în farmacii.
  • Masca Hyaluronic Sleeping de la Bruno Vassari are o textură ușor gelifiantă, cu o formulă bazată pe selecția de principii active care funcționeaza sinergic. Tenul este tratat în timpul somnului pentru a te trezi cu fața odihnită, hidratată și netedă. Formula conține acid hialuronic în concentrație ridicata, combinând cele două tipuri de acid hialuronic. Preț disponibil pe beautyone.ro.

Află care sunt trei soluții pentru a scăpa de celulită.

  • Crema rejuvenantă Timeless Prodigy de la Skeyndor cu extract de lux de trufe albe din regiunea Piemonte italia susține redensificarea țesutului în timp de conferă luminozitate și vitalitate pielii. Rezultatul: piele mai luminoasă cu un microrelief mai fin. 639 lei, disponibilă în saloanele de frumusețe Geta Voinea.
  • Natural Glow Gift Set de la Cremeria, care conține Velvet cremă matifiantă cu extract de castravete şi complexul Affipore, Iris-istibile cremă de ochi cu ulei de babassu și acid hialuronic, Kissed by a rose soluție micelară care îndepărtează impuritățile și celulele moarte, lăsându-ți tenul luminos și revitalizat. 239 lei, disponibil pe cremeria.ro.

Foto: Shutterstock.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter