(P) vine de la Piele, nu de la Poluare! Ritualul de îngrijire coreean pentru tenul afectat de viața urbană

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 25 iunie 2021, 10:01

Când te gândești la poluare îți imaginezi pe loc trafic, zgârie-nori, emisii de carbon, ghețari care se topesc sau plasticul care inundă natura. Dar poluarea este mai mult decât atât, este prezentă și la un nivel micro și ne afectează organismul mai mult decât ne place să recunoaștem. Pielea este și ea una dintre victimele colaterale ale urbanizării și modernizării societății umane.

P vine de la Pielea ta și viața urbană

ariul

Impuritățile din aer (eliberate în urma diverselor activități umane – traficul vehiculelor sau industria chimică) sunt de aproximativ 20 de ori mai mici decât diametrul porilor, ceea ce le permite particulelor să ajungă în straturile mai profunde ale pielii. Odată ce au ajuns aici, declanșează inflamații, deshidratează pielea și o afectează la nivel celular, diminuând gradual fermitatea pielii prin reducerea nivelului de colagen și elastină. Noi cercetări științifice explică cum este afectată pielea de poluare, dar și modul în care aceasta îmbătrânește din cauza factorilor poluanți tot mai prezenți, mai ales în mediul urban. Specialiștii sunt de părere că aceasta este la fel de dăunătoare pielii precum este și expunerea neprotejată la soare. Din păcate, spălarea feței nu e suficientă pentru a îndepărta aceste nanoparticule dăunătoare și, în lipsa unei îngrijiri corecte, mai mult ca sigur experimentezi efectele factorilor nocivi ai poluării. Cum îți dai seama că tenul „nu se simte bine“? Poluarea poate lăsă urme vizibile pe piele și frumusețea feței poate fi „umbrită“ de pete pigmentare, inflamații, acnee, riduri, pori lărgiți și descuamarea excesivă a pielii.

 P vine de la Pa, pa, microparticule de praf!

Iată că, prin urmare, vorbim și de poluarea pielii. Da, există! Și afectează nu numai la suprafață, ci și la nivel celular sănătatea tenului tău, cel care este cel mai expus la factorii poluanți. Cu toate că nu poți să-ți protejezi complet pielea de efectele vizibile ale poluării, acestea pot fi ameliorate cu ajutorul unui ritual de îngrijire a pielii adecvat restructurării rapide a epidermei și curățării profunde a acesteia. Cu Ariul poți să îți iei adio de la microparticulele de praf care se infiltrează cu măiestrie în porii delicați ai tenului tău. Ariul înseamnă respect pentru frumusețea ta transformat într-o gamă coreeană de îngrijire cu ingrediente naturale destinate protejării tenului stresat de poluarea urbană. Cu formule care conțin ingrediente anti-poluare și care luptă intensiv împotriva procesului de îmbătrânire celulară, Ariul se bucură de prestigiu internațional! A câștigat premiul Brandul Anului 2020, în categoria cosmeticelor naturale anti-poluare, districție oferită de Korean Customer Council.

Tenul lipsit de imperfecțiuni și strălucitor al femeilor coreene, deși este supus unui mediu urban aglomerat și poluat, nu mai are secrete acum. Ariul este secretul dezvăluit al frumuseții coreene. Să descoperim împreună ritualul de îngrijire coreean care îți protejează tenul de efectele nemiloase ale poluării și îi oferă fermitatea, luminozitatea și strălucirea de care ai nevoie pentru a-ți purta cu încredere frumusețea naturală.

(P) vine de la Piele, nu de la Poluare! Ritualul de îngrijire coreean pentru tenul afectat de viața urbană

P vine de la Piele curată

Nimic nou aici, nu-i așa? Evident că prima regulă de îngrijire a tenului este curățarea lui. Oricât de mult ai încerca să nu te machiezi sau să folosești produse cât mai naturale, stresul urban va avea efecte adverse nedorite pentru sănătatea tenului tău. Așa că să scăpăm de ele eficient. Este cea mai importantă regulă din rutina de îngrijire coreeană. Există o vorbă populară coreeană care spune: „Nu ar trebui să te speli pe față ca o pisică“ și care este o lecție pe care copiii coreeni o învață de la cea mai fragedă vârstă. Pielea nu poate activa toate procesele de regenerare din timpul nopții dacă este nevoită să se lupte cu alți factori care o atacă.

Când simți că pielea este cu adevărat curată? Știi cum te simți când după ce ai stat ore întregi într-un spațiu închis ieși într-o pădure și te plimbi după o ploaie de vară? Sau când îți potolești setea cu o apă rece cu lămâie într-o zi caniculară? Așa trebuie să se simtă și tenul tău după ce ai folosit produsele de demachiere și curățare. Iată cei 3 pași din rutina coreeană pentru o piele curată:

1. Demachiază

Prima dată îndepărtează rujul, rimelul și fardurile cu un produs demachiant eficient, dar blând cu pielea și care conferă și îngrijire, nu doar curățare temeinică. Folosește Dischetele Demachiante 2 în 1 pentru Ochi si Buze Ariul Stress Relieving. Fiecare dischetă conține un cocktail natural de ingrediente pregătite să îți curețe pielea temeinic de stresul urban: roșii purificatoare, banane, morcovi, mere, broccoli, varză, apă oxigenată ulei de semințe de caise, ulei de semințe de jojoba, ulei de măsline.

(P) vine de la Piele, nu de la Poluare! Ritualul de îngrijire coreean pentru tenul afectat de viața urbană2. Curăță în profunzime

Acum este timpul să scapi de microparticulele prafului urban strecurat la nivelul mai profund al tenului. Și te asigurăm că pielea ta îți va mulțumi imediat, pentru că vei resimți o undă puternică de prospețime imediat după ce vei folosi Șervețele de Curățare a Tenului Ariul Stress Relieving.  Fără sulfat și fără detergenți, fără ulei de silicon și fără mirosuri artificiale, un singur șervețel îndepărtează eficient și delicat orice urmă de impurități cu o singură mișcare. Vei fi suprinsă să descoperi urmele stresului urban pe șervețel chiar și după ce te-ai demachiat sau chiar dacă nu te-ai machiat în ziua respectivă.

(P) vine de la Piele, nu de la Poluare! Ritualul de îngrijire coreean pentru tenul afectat de viața urbană3. Tonifică

Ritualul nu se termină aici. Femeile coreene acordă o atenție deosebită toniferii pielii, fiind parte din procesul de curățare al acesteia, ca ultimă etapă de calmare și de flexibilitatea de care piele ta are nevoie pentru a elimina stresul urban. Îți vom propune aici un duo extrem de eficient, dacă vrei să duci curățarea și toniferea la un nivel mai ridicat, mai ales în zilele în care simți că tenul tău a fost afectat mai mult decât de obicei de poluarea urbană.
Dischetele Exfoliante 2 în 1 Ariul Stress Relieving Daily pick exfoliază ușor pielea pentru a o pregăti pentru efectul tonifiant al surorii lor, Dischetele Tonifiante 2 în 1 Ariul Stress Relieving Daily pick. Ingredientele cheie ale acestui duo de curățare a pielii, precum extractul de Centella Asiatica, Hialuronatul și PHA ajută la curățarea reziduurilor care rămân chiar și după rutina obișnuită de curățare, în timp ce calmează și tonifică pielea sensibilă.

(P) vine de la Piele, nu de la Poluare! Ritualul de îngrijire coreean pentru tenul afectat de viața urbană

P vine de la Piele hidratată

Hidratarea este mai mult decât un simplu substantiv banal care exprimă nevoia noastră de apă. Este esența vieții. Și tot ea hidratarea este esența unui ten sănătos și strălucitor. Și nu este suficient să bei cei doi litri de apă pe zi. Pielea ta, indiferent că este uscată, grasă, sensibilă sau acneică, are nevoie de hidratare intensă cu produse naturale, care să ajungă în profunzimea ei și să îi „înflorească“ strălucirea naturală „udând-o“ la rădăcină. La Ariul a hidrata este sinonim cu Gama Ariul Watermelon, produse de îngrijire pe bază de pepene, fructul care conține 90% apă și o gamă bogată de vitamine și nutrienți esențială unui ten sănătos și radiant. Fie că alegi crema de zi, masca de noapte sau serumul cu pepene roșu, vei resimți hidratarea precum o ploaie proaspătă de vară.

(P) vine de la Piele, nu de la Poluare! Ritualul de îngrijire coreean pentru tenul afectat de viața urbană

Pentru tenul îmbătrânit hidratarea este și mai importantă, iar Ariul The Prestige Cream este crema hidratantă completă, pe bază de Ginseng sălbatic concentrat, cu aur pur de 24K, extract de lăptișor de matcă și extract de cocon auriu care satisface setea pielii și atenuează urmele trecerii timpului.

(P) vine de la Piele, nu de la Poluare! Ritualul de îngrijire coreean pentru tenul afectat de viața urbană

Și ca în orice poveste trebuie să avem și un erou, iar eroul hidratării de la Ariul este Serumul Antirid & Lifting Ariul Brilliant Tone Up E.G.G care conține un amestec de 9 uleiuri nutritive, inclusiv ulei din semințe de scualan, semințe de struguri și semințe de jojoba și ulei din gălbenuș de ou . Asigură o hidratare profundă, fără reziduuri uleioase, potențând strălucirea naturală a pielii. Serumul poate fi chiar adăugat în crema ta zilnică, de zi sau de noapte, pentru a maximiza hidratarea.

(P) vine de la Piele, nu de la Poluare! Ritualul de îngrijire coreean pentru tenul afectat de viața urbană

P vine de la Piele alintată

Și ultima etapă în rutina coreeană de îngrijire a pielii este și cea care a făcut-o faimoasă: minunatele, magicele și miraculoasele măști coreene. Gama 7days Masks este cea mai populară gamă Ariul, atât de populară încât în Coreea o mască din această gamă se vinde la fiecare 4 secunde. De ce? Pentru că măștile 7Days hrănesc pielea cu ingrediente și extracte naturale și sunt confecționate din TENCEL cu absorbție ridicată, material revoluționar din fibre naturale de arbore de Eucalipt, cu o cantitate amplă de esență pentru un efect de durată. Pentru fiecare zi a săptămânii există o mască 7Days pregătită să îți alinet pielea și să îi ofere un cocktail intens de hidratare, tonifiere, relaxare și protecție de strsul urban. Așa că dă drumul serialului tău favorit de pe Netflix și relaxează-te. Încheie o zi urbană cu cel mai eficient buton de refresh, o mască 7Days:

  • Ziua 1 – Mască 7Days cu Ceai verde, pentru controlul sebumului și exfoliere
  • Ziua 2 – Mască 7Days cu Rodie, pentru fermitate și luminozitate
  • Ziua 3 – Mască 7Days cu Apă de bambus, pentru hidratare și catifelare
  • Ziua 4 – Mască 7Days cu Arbore de ceai, pentru curățare și purificare
  • Ziua 5 – Mască 7Days cu Aloe, pentru calmare și împrospătare
  • Ziua 6 – Mască 7Days cu Avocado, pentru hrănire și reparare
  • Ziua 7 – Mască 7Days cu Lămâie, pentru strălucire și relaxare

(P) vine de la Piele, nu de la Poluare! Ritualul de îngrijire coreean pentru tenul afectat de viața urbană

Gata! Frumusețea naturală nu mai este o misiune imposibilă, este misiune îndeplinită chiar și în condițiile vitrege ale vieții urbane. Produsele Ariul pot fi achiziționate online de pe ariul.ro, elefant.ro, republicabio.ro, dar și din farmaciile Tei, Bebe Tei și Sensiblu. Vino în lumea Ariul, unde poți explora cu încredere frumusețea naturală a tenului, creând o oază de prospețime în mijlocul stresului cotidian.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter