4 nuanţe de roşcat în tendinţe sezonul acesta

De Diana Sorescu, pe

Roşcatul se poartă de mai bine de un an, iar iarna aceasta se menţine în top, în nuanţe ceva mai domolite. Iată 4 culori superbe. Inspiră-te!

Nuanţe de roşcat

 
Rihanna a isterizat pe toată lumea cu părul ei roşu văpaie, iar un an a fost culoarea vedetă destinată femeilor curajoase şi cu atitudine.
 
Iarna aceasta, roşcatul rămâne pe val, dar în nuanţe ceva mai temperate. Rumer Willis a abordat o culoare superbă, un roşcat vişină, cu sclipiri de diamant. Aceasta nuanţă le avantajează pe femeile cu ten foarte deschis şi ochi verzi sau hazel.
 
Roşcatul bronz cu atingeri portocalii arată minunat, iar Coco Rocha adoră această nuanţă. Sunt avantajate doamnele şi domnişoarele cu ten deschis şi ochi albaştri sau verzi.
 
Femeile creole, cu ochi căprui sau negri, pot opta pentru varianta ombre: bază şaten închis şi şuviţe roşcat arămiu. Salma Hayek a abordat acest look şi îi stă excelent.
 
Pentru femeile îndrăzneţe, care îşi doresc o culoare specială, există varianta roşu intens, cu reflexii rubinii. Tenul alb este complimentat de această nuanţă îndrăzneaţă, la fel ochii albaştri, verzi, hazel sau miere.
 
Te-ai vopsi roşcat? Îţi plac nuanţele prezentate?
 
4 nuanţe de roşcat în tendinţe sezonul acesta
 
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter