4 coafuri boho pe care le poate purta oricine

De Diana Sorescu, pe

Stilul boho este lejer, romantic şi foarte chic, iar coafurile sunt uşor de realizat şi se potrivesc oricui. Iată 4 modalităţi de a-ţi aranja părul fără prea mare efort!

Boho chic

Ca să obţii o coafură cu parfum boho, important este ca părul să aibă un aspect voit neglijent, aşa că nu te chinui cu bucle perfecte sau şuviţe întinse fără cusur.

De asemenea, foarte importante sunt accesoriile pentru păr, de la bentiţe preţioase, cu pietre şi mărgele, la simple şireturi sau benzi brodate purtate pe frunte.

Ca să obţii un look a la Nicole Richie, trebuie să te speli pe păr, iar cât e umed să îl prinzi în aşa fel încât a doua zi să dobândeşti aspectul vălurit. Optează pentru coc răsucit, bigudiuri mari sau tradiţionalele „moaţe”. Ziua următoare fă-ţi o cărare pe mijloc şi piaptănă părul doar la rădăcină! În rest, trece degetele printre şuviţe. Un lanţ purtat pe cap o să completeze look-ul.

Coafura lui Ashlee arată foarte bine, şi este simplu de realizat. Tot ce trebuie să faci este să îţi împleteşte şuviţele din breton şi să le uneşti la spate, iar restul de păr să-l laşi liber, eventual cu puţină spumă pentru volum!

Paris Hilton poartă tot felul de coafuri de inspiraţie boho. De data aceasta, ea a ales să îşi prindă bretonul într-o buclă cu volum, plus o coadă pe o parte. Deliciul îl face însă bentiţa mov croşetată, purtată la baza părului.

Iată o variantă chic de a te aranja: fă-ţi cărarea pe o parte, iar părul prinde-l într-o coadă împletită lejer. O bentiţă dublă metalică, exact aşa cum are Vanessa, ar întregi perfect look-ul!

Îţi plac coafurile boho? Ai purtat vreodată?

4 coafuri boho pe care le poate purta oricine

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter