10 modele de manichiură pentru Revelion

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 07 decembrie 2017, 17:55

Dacă nu ai găsit încă manichiura perfectă care să-ţi completeze ţinuta de Revelion, te ajutăm noi cu 10 modele de sărbătoare, numai bune pentru noaptea dintre ani. Alege-ţi modelul preferat!
Preferi o manichiură strălucitoare cu sclipici, una extravagantă cu caviar sau una lucioasă cu ojă „oglindă”? Oricare ar fi preferinţele tale, îţi poţi alege manichiura perfectă pentru Revelion din cele 10 modele din galeria foto.
Profită de ocazia festivă ca să porţi o manichiură cu glitter, chiar dacă în general, aceste modele nu sunt pe placul tău. Îl poţi aplica pe toate unghiile sau doar pe una, pe toată suprafaţa unghiei sau doar la vârf. Idei există multe, trebuie doar să ai imaginaţie.
Dacă glitter-ul nu este tocmai pe placul tău, încearcă oja cu confetti, o variantă puţin mai cuminte şi foarte potrivită pentru iarnă.
Foarte trendy rămâne manichiura cu caviar. Ca să fii stilată şi elegantă, alege un caviar negreu, care îţi dă un look classy, deşi este totuşi o manichiură extravagantă.
Picturile pe unghii şi formele ieşite din comun sunt o alegere bună, mai ales dacă ţinuta va fi una simplă. Dacă vei purta o little black dress, adu un plus de culoare în ţinută printr-o manichiură extravagantă cu multe culori!
Vezi 10 modele de unghii pentru Revelion în galeria foto de mai jos!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter