Ținuta surprinzătoare pe care AMI a ales să o poarte la evenimente

De Dana-Ruxandra Panghe, pe
AMI este una dintre cele mai talentate artiste din România, cu un fan base puternic și cu milioane de vizualizări pe YouTube. În plus, AMI este și una dintre cele mai frumoase artiste de la noi, iar fiecare apariție a sa demonstrează acest lucru.
Prezentă la evenimentul de pre-lansare a noului album al Alinei Eremia, 360, AMI a ales o ținută surprinzătoare, dar care i-a pus foarte bine în evidență silueta și care a făcut-o să se remarce.
Artista a ales un top auriu de tip kimono cu influențe asiatice pe care l-a accesorizat cu o centură neagră strânsă pe talie, o reinterpretare modernă a tradiționalului costum japonez. În plus, AMI a ales și o coafură în același stil. AMI s-a îndrăgostit de influențele asiatice în timpul excursiei din Bali, iar de atunci găsește variante moderne care i se potrivesc și pe care le introduce în ținutele sale.
AMI a devenit cunoscută publicului din România în urma single-urilor „Trumpet Lights“, care a fost una dintre cele mai difuzate piese de pe radiourile românesti, „Te-aștept diseară“, „Playa en Costa Rica“ sau colaborarea de succes cu Grasu XXL, „Deja Vu“. Cel mai recent single lansat de AMI se numește „Mă Omoară“, o piesă sensibilă și plină de romantism, iar videoclipul o surprinde pe artista interpretând o coregrafie superbă.
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter