Exclusiv. De ce se temea Ioana Ginghină înainte de a se căsători cu Alexandru Papadopol

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 06 noiembrie 2019, 17:20

Când Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au căsătorit în urmă cu 12 ani, niciunul din ei nu intuia divorțul și scandalul mediatic în care sunt implicați acum.

În 2008, Ioana Ginghină a explicat în exclusivitate într-un interviu cu Unica despre încrederea pe care o are în căsnicia cu Papadopol:

„Căsătoria este mereu o loterie, oricând ai face-o, după cinci, după zece ani sau doar după o lună. Contează să simți că omul de lângă tine este omul acela! Eu cu Alexandru ne-am întâlnit pe aceeași stradă. În acel moment voiam aceleași lucruri, adică: vrei copii, și eu vreau copii, mă iubești, și eu te iubesc, ah, ce frumos, hai să ne căsătorim, hai să ne îndeplinim dorințele”.

Cei doi s-au căsătorit după doar trei luni de relație, lucru ce a atras critici din partea celor din jur la vremea respectivă. Tocmai de aceea au avut o nuntă în secret, pentru că Ioanei îi era teamă de cei care o vor critica – „mai mult din cauza oamenilor din jur, care te judecă: de ce te grăbești așa?, de ce nu mai aștepți? Iar ca să scăpăm de toate aceste discuții, am ascuns căsătoria”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter