Jessie J a dezvăluit că a pierdut o sarcină. „Să rămân însărcinată a fost un miracol în sine”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 29 noiembrie 2021, 17:03

Jessie J (33 de ani) a dezvăluit în mediul online că, după ce s-a decis să devină mamă pe cont propriu și a rămas însărcinată, a pierdut respectiva sarcină. Mesajul a venit cu doar câteva ore înaintea unui concert pe care solista l-a susținut în Los Angeles, California, în ciuda celor întâmplate.

Jessie J a dezvăluit că a pierdut o sarcină. „Să rămân însărcinată a fost un miracol în sine”

„Ieri dimineață râdeam cu un prieten spunând: «Serios, cum o să reușesc să trec peste concertul din L.A. de mâine fără să spun tuturor că sunt însărcinată?». Ieri la prânz, însă, mă gândeam cum o să trec peste concert fără să izbucnesc în lacrimi… după a treia ecografie și după ce mi s-a spus că bebelușului nu-i mai bate inima”, a început solista.

„Dimineața aceasta simt că nu mai am niciun control asupra propriilor emoții. S-ar putea să regret că postez asta, s-ar putea să nu. De fapt, nu regret. Ceea ce știu este că vreau să cânt în seara asta. Nu pentru că evit durerea sau întregul proces, ci pentru că știu că acest concert mă va ajuta”, a continuat.

„Am susținut doar două concerte în doi ani, iar sufletul meu are nevoie de ele, cu atât mai mult azi. Știu că unii vor crede că ar trebui să-l anulez. În acest moment, însă, un lucru îmi este clar, am început să cânt pentru bucurie, pentru a-mi hrăni sufletul, ca un fel de terapie pentru iubirea de sine. Asta nu s-a schimbat. Trebuie să depășesc această situație în felul meu”, a mai scris.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cristiano Ronaldo, tată din nou. „Inimile noastre sunt pline de iubire”

Care au fost ultimele cuvinte ale Halynei Hutchins, femeia împușcată mortal de Alec Baldwin

Gigi Hadid și Zayn Malik s-au despărțit. Solistul a fost acuzat că a lovit-o pe mama modelului

„Vreau să fiu sinceră și să nu-mi ascund sentimentele. Merit asta. Vreau să fiu eu în aceste momente. Nu pentru public, pentru mine și pentru copilul meu care a făcut tot ce a putut. Mă cunosc și știu că voi vorbi despre asta pe scenă. Așadar, în locul unui discurs în lacrimi pentru a-mi explica energia, o fac aici. Se simte mai sigur”, a completat.

„Am decis să devin mamă pe cont propriu. Este tot ceea ce mi-am dorit și viața este scurtă. Să rămân însărcinată a fost un miracol în sine și o experiență pe care n-o voi uita niciodată și pe care știu că o voi mai avea. Sunt încă șocată, tristețea este copleșitoare, dar știu că sunt puternică și că voi fi ok”, a adăugat.

„Mai știu și că milioane de femei din întreaga lume au simțit această durere sau o durere mai mare de atât. Simt o conexiune cu femeile pe care le cunosc, dar și cu cele pe care nu le cunosc. (…) Așadar, vă voi vedea în această seară în Los Angeles. S-ar putea să fac mai puține glume decât de obicei, dar inima mea va fi acolo”, a încheiat.

Solista a mai vorbit în trecut despre problemele sale cu infertilitatea. „Încă mai cred în miracole. Așa cum femeile deja știu, uneori nu se întâmplă pur și simplu, este un proces. Nu am vorbit despre asta pentru ca oamenilor să le fie milă de mine, ci pentru a fi deschisă în această privință”, mai spunea Jessie J în 2020, pentru Mirror.

În trecut, artista a format un cuplu cu actorul Channing Tatum (41 de ani), care este în prezent într-o relație cu actrița și producătoare Zoë Kravitz (32 de ani).

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter