Alina Pușcaș s-a cununat zilele trecute, fără să știe că urma să facă asta: “Am izbucnit în plâns. A fost cel mai romantic moment surpriză!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 20 iunie 2017, 12:58
Alina Pușcaș, prezentatoarea show-ului “Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, a avut parte, în week-end, de două evenimente minunate. Unul pregătit împreună cu partenerul ei de viață, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, mai exact botezul fetiței lor, Melissa, și un altul, care a luat-o total prin surprindere - cununia cu iubitul ei, pregătită în secret chiar de Mihai.

“La biserică m-am trezit cu surpriza. Nu am știut NIMIC. Mi-a pus cineva un buchet în mână și m-am trezit cu preotul care spunea în fața tuturor că azi avem de înfăptuit două taine, a botezului și a cununiei. Mi s-au tăiat picioarele. M-am uitat la Mihai și am spus: “E pe bune? Vorbești serios?” Și, evident, am izbucnit în plâns. A fost MINUNAT! Cel mai romantic moment surpriză! A fost perfect!”, a spus Alina, emoționată. “Nici nu mi-am dat seama ce mi se întâmplă. Nici nu cred că auzeam ceea ce rosteau preoții. Eram cu toții emotionați: noi doi, nașii, preoții, domnișoarele de onoare, pe care de altfel nici nu le-am observat până la finalul ceremoniei. Botezul și cununia s-au împletit cum nu se putea mai frumos”.

Alina a mai mărturisit că nici botezul fetiței nu fusese îndelung planificat. “Ne-am decis de pe o săptămână pe alta să facem botezul Melissei.  Și asta pentru că, de când s-a născut, Melissa a avut parte de tot felul de momente mai puțin plăcute  – gripă,  răceală, alergie, căzături -, așa că am hotărât oarecum pe nepusă masă să schimbăm data botezului. Am făcut doar botezul religios, fără petrecerea de rigoare. Melissa a plâns ceva la botez, până a adormit, iar asta s-a întâmplat exact după ce preoții au scos-o din cristelniță. A primit jucării, rochițe, bijuterii,  chiar și bănuți, pe care deja i-am depozitat în contul ei personal. Alături de ea s-a aflat, evident, și frățiorul ei, Alexandru”, a declarat prezentatoarea TV.

Alina a mai spus că în toamnă va organiza o mare petrecere, pentru a se bucura cum se cuvine, alături de prieteni și familie, de aceste momente speciale din viața ei.

Intră în galeria foto de mai sus pentru a vedea o serie de fotografii de la cununia Alinei și de la botezul fetiței ei, Melissa.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter