Cum au petrecut Alina Pușcaș și soțul ei, Mihai Stoenescu, Dragobetele?

De Adelina Duinea, pe

Fără să știe că era Dragobetele, Alina Pușcaș și soțul ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, au plănuit o escapadă de doar o zi la munte. Deși inițial s-au temut că vremea nu va ține cu ei, în cele din urmă, perechea s-a distrat de minune.

Cum au petrecut Alina Pușcaș și soțul ei, Mihai Stoenescu, Dragobetele?

„A fost o deplasare de Dragobete, iată, așa s-a nimerit. Foarte rapidă. A durat câteva ore, dar ne-am bucurat din plin de pârtie. Vremea a fost foarte bună, spre surprinderea mea, pentru că dimineața bătea un vânt foarte puternic.

Așteptăm weekendul pentru că în weekend va ninge în Sinaia, iar, dacă vom mai merge la munte în timpul săptămânii viitoare, o să ne iasă din nou o super zi de schi. Eu am preluat această împătimire pe la 31 de ani, de la Mihai.

Mi-am dorit toată viața să știu să schiez. Nu am avut acest noroc până la venerabila vârstă de 31 de ani când am pus pentru prima oară schiurile în picioare. Foarte frumos, iată că se poate și mai târziu”, a dezvăluit Alina Pușcaș în mediul online.

Alina și Mihai au trei copii superbi, un fiu și două fiice, Alexandru (5 ani), Melissa (2 ani) și, respectiv, Iris (1 an). Perechea își dorea să se căsătorească religios în Grecia, în vara anului 2020, dar, din cauza pandemiei, au fost nevoiți să amâne.

Cum își condimentează Alina și soțul ei viața de cuplu după 5 ani de relație și 3 copii?

Perechea a descoperit rețeta fericirii în cuplu: escapadele romantice la hoteluri din Capitală. În cuplul lor nu s-a instalat până acum rutina, întrucât și-au făcut un obicei din a petrece, din când în când, câte o noapte la hotel.

„Facem destul de des astfel de escapade. De câteva ori pe an ne luăm o cameră la hotel, în timpul săptămânii, nu neapărat în weekend, și dispărem pur și simplu.
Bine, anunțăm bona și o bunică și vin să stea cu copiii, ca să ne permitem această evadare”, povestea Alina Pușcaș în 2019 pentru Libertatea.

„O astfel de evadare e bine-venită, credeți-mă. Le recomand metoda chiar și cuplurilor cu un copil. Nu trebuie să aibă neapărat trei sau doi copii”, a mai declarat atunci.

Strategia i se datorează nașei celor doi, care i-a sfătuit de la bun început să își condimenteze viața de cuplu, pentru a evita monotonia. „A fost ideea nașei mele, care mi-a zis: «Măi, surprinde-l din când în când. Fă-i câte o invitație undeva!». A fost și el de față când a spus asta și a percutat el mai repede decât mine”, a mai spus Alina.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter