Alina Pușcaș s-a vaccinat anti-COVID-19. Ce simptome are vedeta după rapel

Ultimul update Marți, 27 aprilie 2021, 13:42

Alina Pușcaș a dezvăluit recent în mediul online că s-a vaccinat anti-COVID-19. În luna iunie a anului trecut, Alina a fost infectată cu noul coronavirus. Prezentatoarea TV s-a testat după ce a aflat că artistul Marcel Pavel, la vremea aceea concurent în emisiunea Te cunosc de undeva, pe care ea o moderează, a fost internat în spital cu COVID-19.

„Nu am tușit o dată, nu am avut febră, nu am avut dureri de cap, nu am avut dureri musculare. Nu trebuie să te simți prost sau să te simți blamat, pentru că nu ai nicio vină”, a declarat Alina, la vremea aceea.

După două săptămâni petrecute în izolare în spitalul militar mobil din incinta „Ana Aslan”, Alina s-a vindecat și a revenit acasă. Soțul ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, și copiii lor, Alexandru (5 ani), Melissa (2 ani) și Iris (1 an), nu au fost infectați.

Alina Pușcaș s-a vaccinat anti-COVID-19. Ce simptome are vedeta după rapel

În luna martie, în mediul online, Alina mărturisea despre vaccin: „Sincer, nu mi-aș dori să mă vaccinez, dar, din ce observ, asta va fi probabil singura variantă prin care voi mai putea călători vreodată undeva în afara țării. Dar deocamdată nu l-am făcut”.

Pe 26 aprilie, Alina a avut rapelul. „Astăzi am de făcut rapelul. Sunt puțin stresată pentru că știu că marea majoritate dezvoltă ceva reacții la rapel și curând plecăm iar din țară”, a spus vedeta TV.

Citește și:

Alina Pușcaș și-a spart unul dintre dinții din față. Ce s-a întâmplat cu vedeta TV

Alina Pușcaș s-a accidentat pe pârtie la schi: „Am căzut destul de rău”

Cum au petrecut Alina Pușcaș și soțul ei, Mihai Stoenescu, Dragobetele?

În aceeași zi, Alina nu a avut simptome, ci în ziua următoare. „Au trecut 3 ore de la rapel. Sunt ok, nu mă doare capul, mă doare doar mâna, așa cum s-a întâmplat și la primul vaccin. Am luat un paracetamol preventiv. Sunt ok, momentan. Să vedem”, a spus în ziua în care a făcut rapelul.

„Am revenit cu acest jurnal post-rapel. Am o durere musculară destul de puternică. Dureri de cap, dar supraviețuiesc. Am uitat să menționez și amețeala, dar nu știu dacă să o pun la simptomatologie, poate e o chestie pe care mi-am indus-o. Am reușit să iau un algocalmin. Durerea de cap a dispărut, cea musculară nu”, a dezvăluit Alina, la o zi de la rapel.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter