Vedete: Andreea Raicu a gătit special pentru Unica!

De Revista Unica, pe

Vedeta ne-a luat prin surprindere cu talentul ei în bucătărie! Cu ocazia lansării cărţii de bucate vegetariene „Mănâncă şi arată bine!“, Andreea Raicu a gătit special pentru echipa revistei Unica reţete delicioase, care au fost „devorate“ în întregime.
Mai jos vă prezentăm unul dintre perparatele propuse de Andreea, „Vinete şi dovlecei la cuptor“ – o mâncare  uşoară şi gustoasă, numai bună pentru prânz.
Vedeţi mai multe reţete şi fotografii cu Andreea Raicu în bucătărie în numărul de noiembrie al revistei Unica, pe piaţă din 24 octombrie!

Vinete şi dovlecei la cuptor:

Ingrediente:
4 dovlecei, 2 vinete, 1 kg roşii, 3 căţei de usturoi, 10-12 frunze proaspete de busuioc, 3 foi de dafin, o lingură ulei de măsline, piper, 100 g mozzarella
Vinetele si dovleceii se taie rondele, se sărează şi se rumenesc pe grătar. Între timp, se prepară un sos de roşii, usturoi, ulei şi foile de dafin. Vinetele şi dovleceii se aşază în straturi într-un vas termorezistent, se toarnă sosul de roşii peste, iar deasupra se presară mozzarella, busuioc şi se dau la cuptor pentru 30-40 de minute.
Poftă bună!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter