Sfârşitul lunii

De Raluca Hagiu, pe

Decembrie este precum o cursă cu roller coasterul. Ştii cum începe, dar nu ştii niciodată cum se termină. Sau cât de ciufulită ajungi, din nou, cu picioarele pe pământ. Începutul e promiţător. În prima zi din lună, te urci în trenuleţ cu aspiraţii înalte, zâmbet pe buze şi entuziasm în buzunar.
Sau cel puţin aşa îţi propui. Începe cursa. Te ridici încet pe culmile generozităţii în goana după cadourile de Crăciun, apoi cazi brusc în golul inspiraţiei. Te dai peste cap să mergi la cumpărăturile tradiţionale în momentul potrivit, dar ieşi ameţită din bucla zgomotoasă, fără să mai ai habar când şi de ce ai intrat în ea. Ajungi pe culmile entuziasmului în timp ce-ţi cauţi ţinuta pentru Revelion, dar te prăbuşeşti în pat după ce probezi zeci de rochii nepotrivite. Roller coasterul lui decembrie este unul cu multă adrenalină…
De aceea ne-am gândit să-ţi facem călătoria mai uşoară şi mai frumoasă. Aşa că am editat un ghid complet de întâmpinare a ultimei luni din an cu zâmbetul pe buze. Alexandra, stilista noastră, a adunat nici mai mult, nici mai puţin de 100 de rochii pentru party! Crede-ne pe cuvânt, este imposibil să nu-ţi găseşti modelul potrivit, oricât ai fi de pretenţioasă.

Colegele mele Monica, Anca si Mihaela au alcătuit o listă completă cu idei de cadouri, primite chiar de la vedete. De reţinut, lista lui Moş Crăciun este deschisă pentru destinatari de toate vârstele, de la pitici, la bunici. Georgiana, beauty editorul Unica, a cercetat secretele de make-up ale unor mărci celebre de cosmetice şi-ţi propune machiaje absolut superbe, iar colega mea Laura a preparat câteva reţete dulci care l-ar face invidios pe orice chef cu stele Michelin.
Şi au mai fost câţiva spiriduşi în redacţie care au lucrat cu pasiune la acest număr special, în care aniversăm 15 ani de Unica. Îţi mulţumim pentru că ai fost alături de noi, dragă cititoare, şi îţi promitem să însufleţim fiecare număr în continuare, să îţi spunem poveşti interesante şi să-ţi facem viaţa mai frumoasă. Şi nu uita, decembrie nu e sfârşitul lumii. E doar sfârşitul lunii. Sărbători fericite!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter